perjantai 11. lokakuuta 2013

Sairausloman luksusta

Nyt on nukuttuna päivää alle viikko. Eilen oli jo parempi olo, kävelin Fressille infrapunasaunaan (sen väitetään nopeuttavan paranemista) ja takaisin, jätin avaimet kotiin, soitin huoltoyhtiöön, odotin tunnin ja maksoin 20€ oven avaamisesta, ja olin ihan rättipoikki. Kannattiko? No ei.

Iltapäivästä sain vielä puhelun että olin unohtanut perua yhden asiakkaan. Hitto! Nyt se sitten tapahtui mitä oon koko syksyn pelännyt. Liian monta lusikkaa sopassa.

Loppupäivä menikin Netflixiä katsellessa. Luulisi ettei päivien makoilun jälkeen öiksi riittäisi unta, mutta kyllä vaan. Viime yönä 11h. Tää on niin kummallista...

Onneksi kuitenkin saan sairastella ilman paineita. Se on ihan uutta. Päätin kokeilla ihan mielenkiinnosta, miten se vaikuttaa paranemiseen, ettei tarvitse puolikuntoisena mennä töihin kuten yleensä.  Sanonnan "Yrittäjällä ei ole sairauslomia" voisi muuttaa muotoon "Yrittäijillä ja yrittäjän kaltaisilla ei ole sairauslomia", sillä jos työntekijän palkka riippuu työsuoritusten määrästä, hänellä ei ole varaa olla sairaana. Jos työnantaja on vielä keksinyt kaikenlaisia koukkuja jotta sairausloma-ajalta ei tarvitse maksaa täyttä palkkaa, ei ainakaan ole varaa sairastaa. Ja jos sairastaminen, ja asiakkaiden siirtäminen muutenkin täyteen kalenteriin aiheuttaa sen, että tietää sairausloman jälkeen tekevänsä superpitkiä päivä, ei halua sairastaa.

Onhan tää nyt ihan luksusta!

Tänään alkaa I Love Me-messut messukeskuksessa, ja huomenna Fitness Paris-kisat Pariisissa.
Mun piti olla messuilla, mutta kisojen takia oli kieltäydyttävä. Mun siis piti olla Pariisissa mukana, mutta töiden takia päätin jättää kisat väliin. Heh. Priorisoimalla hyvin kalenterin saa pysymään tyhjänä ;)
Toivon menestystä ja oikein kivoja kisoja koko Finland Fitnessin joukolle!

Mun messupesti rajoittuu tänä vuonna vain sunnuntaille, ja siis siihen mennessähän olen jo täysin terve! Sunnuntaina aamupäivällä minut voi bongata rullailemassa Puhdistamon osastolla 7p41

Kuva: foamroller.fi

Saatan pyörähtää myös Eila Hellgrenin osastolla 6d69 katsomassa millaista pöhinää yksinkertainen laatukosmetiikka ja mineraalit saa aikaan keinotekoisten sisartensa keskellä.

Ja Shock Absorberin osasto 7d11 kuuluu niihin vuotuisiin "must visit"-osastoihin. Asiantuntijat apuna oikeiden liivien valinnassa, ja aina hyviä messutarjouksia. Jää nähtäväksi joko niillä olis uusia kausivärejä tarjolla :)

Ei kommentteja: