keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

keskiviikko

Viimeinen käynti fyssarilla, ja kyllä taas paikat rutisi ja naksui. Ei oo ihme jos tuntui vähän painetta alaselässä. Nyt siis otetaan rennosti tämä päivä, ja huomenna taas uudella innolla treenaamaa. On se Anja vaan ihme nainen ku samalla laittaa sekä kropan että pään kuntoon. Nyt vaan odotellaan laskua..

Eilen olin töiden jälkeen menossa salille, kun matkalla huomasin et salikamat jäi aamulla kotiin. Hain repun ja fillarin, ja poljin sateessa salille, jossa kiukustuin kun olivat sulkeneet kajarit loman ajaksi niin, ettei jumppasalissa voi kuunnella musiikkia. Hetken puntaroin teenkö akrobatiaharjotuksia ilman musiikkia, mut koska lämmittely ilman musiikkia on syvältä, päätin lähtee lenkille.
Pumppasin fillariin lisää ilmaa, mutta kas kummaa, sehän vaan tyhjeni entisestään. Ei muuta ku tyhjällä renkaalla sateessa kotiin. Ihan hiilenä laitoin lenkkarit jalkaan, kuulokkeet korviin ja koira mukaan. Patterit loppu mp3-soittimesta kun oltiin jo aika kaukana. Tiko kiskoi tietysti joka suuntaan koska sillä ei ollu valjaita. Ei mikään hyvä päivä! mut tuli tehtyy ees se pieni kävely/hölkkälenkki. Mur!

Ei kommentteja: