perjantai 30. tammikuuta 2009

aamu1

Loman ensimmäinen aamu. Käytetään mielummin termiä "loma" ja puhutaan pitkästä talvilomaasta kuin sairauslomasta tms. heikkouteen viittaavasta kotiin jäämisestä..

Näin häiriintyneitä unia ja heräilin pitkin yötä. Heräsin kellonsoittoon ja havahduin Saken töihin lähtöön, en jaksanut nousta.. Heräsin taas ysiltä ja tuijotin kattoa melkein kymmeneen..


Aamupuuro ja -kahvi. Tallennettu Todistettavasti syyllinen. Wow serveri alhaalla. Tiksun kanssa heiteltiin lumppareita ulkona. Serveri vieläkin alhaalla. Surffailin matkanjärjestäjien sivuilla ja haaveilin matkasta Miami Beachille. Nytkin siel olis 24 lämmintä. Onhan täälläki onneks lunta ja pikku pakkasta, ettei oo ihan synkkää. Eilistä makaronilaatikkoa mikroon ja treenimotivaation keräämistä. Kun jaksais vaan lähtee salille, se on ihan mukavaa, ja nyt ainakin on aikaa löhötä hierovassa tuolissa ja käydä saunassa.. Kyl tää tästä.

Oon miettiny jonkin verran eilistä tj:n soittoa. Harvalle työntekijälle herra isoherra soittaa ja kyselee vointia sairauslomalla. Pakkohan sen on arvostaa mua ja mun työtä.. tai sitten se varmistelee etten haasta oikeuteen epäoikeudenmukaisesta kohtelusta! oon tainnu katsoo liikaa amerikkalaisia poliisisarjoja.. Onko se oikein edes ehdottaa lääkärin määräämää kuukauden lepoa lyhennettäväksi "tämän viikonlopun yli"? Lääkäri oli oikeessa sanoessaan etten ole tasavertainen neuvottelukumppani tällä hetkellä, koska voimat ei riitä miettimäään itse vaan myöntyisin siihen mitä ehdotetaan. Totta. Eilen melkein uskoin että ens viikolla jo palaveerataan työoloista, mut ei hitto vieköön! Se lääkäri tajus kyllä et tää väsymys on muuta kuin pelkästään viikon vähäiset unet, ja itse ymmärsin sen vasta tänään sitä kattoa tuijotellessa.

Ei kommentteja: