maanantai 12. tammikuuta 2009

maaaaanantaaaaii..

Ei millään olis jaksanu nousta aamulla, ekäi millään olis halunnu mennä töihin.. Ja sit tää päivä oli taas aika holtiton eikä tullut tehtyä just niitä juttuja joita piti. Oli vähän kipee olo aamulla ja pelästyin jo et en pääse salille tällä viikollakaan kunnolla, mut kyllä se olo siitä taas parani. Nyt kun vaan jaksais!! Tosi kurjaa että työt haittaa vapaa-aikaa niin tosi paljon. Vaikka olis aikaa töiden jälkeen, on jo niin väsyny ettei millään virta riitä.

Täytyis keksiä mitä sitä isona haluais tehdä. Ei oo helppoa! Mummi oli lehdestä ottanu mua varten työpaikkailmotuksen jos vaikka haluaisin hakea Porista töitä :) höh, voi sitä hassua.

Ajettiin lauantaina Poriin katsomaan Tonin bändin keikkaa, ja kyllä kannatti ajaa! Oli tosi mukava viikonloppu taas ihan vaan oman suvun kesken. Tai oli siel keikalla muitaki ;) Aika omituista porukkaa kun viihtyy niin hyvin keskenään? Keikkaki oli ekaksi keikaksi tosi mahtava eikä pojista näkyny jännitys yhtään. Ei muuta ku isompia keikkoja kiertämään!! Lähtö oli taas haikee ja vaikee ja niinä lähdön hetkinä ja kohti kotia ajellessa iskee aina ikävä Poriin ja tekis mieli muuttaa takaisin lähemmäs kaikkia. Kyllä sen sit taas kohta muistaa ettei siellä kuitenkaan sen useemmin mitään tapahdu, vaan kaikki kokoontuu silloin kun satutaan samaan kaupunkiin samaan aikaan.. mut silti.

Jostain täytyis kerätä nyt treenifiilistä ja energiaa ja motivaatiota, ja valmistautua salille lähtöön kun se Sakke tulee kotiin...

Ei kommentteja: