perjantai 16. tammikuuta 2009

tänään ei ollu lainkaan niin paha päivä ku eilen!

Ei niin!! Ehkä nukuin paremmin, ehkä en. Ehkä oli perjantaifiilis, tai sit ihmiset ei vaan ollu niin ärsyttäviä kuin eilen. Eilen oli kyllä pahin päivä tänä vuonna, ja pahin päivä moneen kuukauteen. Viime talvena saattoi olla yhtä pahoja päiviä.. tai varmaan Elixian aikaan. Ne päivät oli kyllä pahoja. Silloin jopa itkin töissä, nyt oon vaan meinannu itkeä. Eikö fiilis sitten ole ollut yhtä paha, vai oonko kenties kovettunut ja kestän enemmän?

Kävin töiden vuoksi Jumbossa työpaikalta lähdön jälkeen. Satuin käymään Anttilassa jonka kempsuosastoa laitettiin usiks ja siellä oli paljon alennuksia kempsupuolen tuotteista. Pelästyin oikein kun kassaneiti pyysi 68€!! Mut säästin tosi paljon ;)
Meinasin ostaa hiusvärinkin, joka maksoi 14,95€ mutta ajattelin kuitenkin katsoo vielä Prismasta kun käyn ruokaostosilla, ja siellä SAMA hiusväri maksoi 7,90€. Aika huima ero, ja taaaas säästin monta euroa :D Huono juttu siinä värissä oli se, ettei se tehonnut mun jouhiin. Ei nämä vaalene vaikka mitä tekis. Miten ihmeessä mä ne ennen olen vaaleiksi saanut?!

Ei kommentteja: