perjantai 2. tammikuuta 2009

Pitkän harkinnan kallis tulos:


Hip hei, nyt ne on vihdoinkin kotona! Ja oli vielä alessa -20%, ja aleksin kortilla vielä halvemmat! Ei siis kuitekaan lainkaan halvat sanan varsinaisessa merkityksessä. Mutta niiiin nätit :)

Eilen vapaa, tänään töissä, pari vapaata, yks töitä, taas vapaa, kolme töitä ja sit onki säpäleiset viikot takana ja arkista aherrusta edessä monta kuukautta. Tänään oli työmotivaatio totaalisesti kadoksissa, ja sain aikaiseks murto-osan siitä mitä yleensä. Mut ehkä täytyy se mullekin suoda silloin tällöin.

Sakke tuli Porin reissusta kotiin samoihin aikoihin kun mä tulin töistä. Käytiin Fonda del Solissa syömässä ja sit shopattiin mun El Naturalistat!! :) ( vieläkin hymyilyttää kun ajattelen niitä ).

Oli ihan kiva fiilis viikonlopusta ja vapaista, kunnes aamusta asti vaivannut väsymys iski oikeen kunnolla. Nyt ei jaksais mitään, ei huvita.. Väsyneenä sitä ottaa kovin henkilökohtaisesti kaiken turhanpäiväsenkin ja ymmärtää niin helposti väärin äänenpainot ja tarkoitusperät. Saako silloin loukkaantua? Jos tietää ylireagoivansa, mutta silti tuntuu pahalta.. Voispa sitä vaan asennoitua niin ettei välitä, unohtaa ja jatkaa normaalisti, mut ei :( Mut huomenna varmasti on parempi fiilis taas. Hyvää yötä siis.. zZzzz...

Ei kommentteja: