torstai 1. tammikuuta 2009

UUSI VUOSI JA UUDET KUJEET :)

Vuosi vaihtui tosi mukavasti. Sakke lähti Poriin kavereiden luo kun sai perjantain (huomisen) yllättäen vapaaksi. Ei kuitenkaan haitannu, kun Ninnu ja Vichy tuli meille, mun ja Tiksun kans juhlimaan vuoden vaihtumista :D

Käytiin leffassa katsomas "Naiset". Ei ollu häävi leffa! Aika tyhjänpäivänen ja väkisin väännetty parituntinen, mut oli tarpeeks karkkia (jäikin viel paljon), poppareita (niitäkin jäi!!) ja loputon pepsi josta juotiin vuorokausi. Vichy ja Tiko oli kaksistaan kotona sen aikaa, ja kämppä oli kunnossa kun tultiin takas. Ihme!

Koirulit vähän pelkäs paukkuja ja paleli ulkona (vaikka Tiko lainas villapaitaa Vichylle), eli raketteja ei kovin paljon seurailtu. Juotiin 1,5 pulloa punkkua ja juoruttiin kolmeen asti yöllä. Ai että!! Voisko olla parempaa tapaa viettää tätä pakkoryyppyjuhlaa jolloin pitäis aina olla maailman erikoisimmat suunnitelmat ja juhlatunnelma ja kultaa ja kimallusta. Ehkä ens vuonna voi kehittää jotain erikoista..

Se vaan on fakta et tyttöjen täytyy toisinaan saada jutella tyttöjen juttuja ja juoruta. Se on elinehto ja tekee elämästä elämisen arvoista ;) Parannettiin kyllä maailmaa ja suunniteltiin tulevaa, muisteltiin vanhoja ja naurettiin meidän hassuja koiria.

Tänään käytiin kylpylässä pulikoimassa. Oli sekin vaan niin hienoo! Nyt kun se kylpylä on korkattu, voidaan Sakenki kans mennä joskus. Laskettiin liu'uista ja uitiin vastavirtaan (vaik toisinaan kulkusuunta tuntui olevan myötävirtaan vaikka kuinka ui vastaan) , lilluttiin porealtaassa ja nähtiin miten yhden venakkotytön biksuyläosa oli lipsahtanu pois paikaltaan, ja oltiin kyl aika kurjia kun ei sanottu sille :(

Sakke lupas tulla huomenna kotiin. Onki jo ikävä eikä yhtään kiva nukkua yksin! Onneks huomisen työpäivän jälkeen onkin jo taas viikonloppu, jei!!

Ei kommentteja: