tiistai 20. syyskuuta 2011

Kisaviikko

Se on kuulkaas kisaviikko nyt. Vihdoinkin ja silti uskomattoman pian.
Kisaviikon ihanuus on ehdottomasti TANKKAUS!!! Ihmeellistä kuika olotilaan voi vaikuttaa pari pientä riisikakkua.

Tai pientä ja pientä...

Viime yönä näin kamalaa painajaista jossa Sakke oli syönyt kaikki riisikakut. Katala roisto! ;)

Kun pari kuukautta on haistellut banaanin lempeän makeaa tuoksua, on iso nautino upottaa hampaat sen pehmeään hedelmälihaan. Maku olikin sitten vähän pettymys. Kuvittelin sen paljon paremmaksi.

Mutta niinhän se menee. Kielletty hedelmä (oli se sitten ihan oikea hedelmä tai jotain muuta) houkuttaa ja siitä tekee itselleen isomman asian kuin se todellisuudessa onkaan. Mites esim. teinien tupakointi? Se on kiellettyä, ja muka niin coolia. Kukaan ei kuitenkaan rehellisesti voi sanoa pitäneensä tupakan mausta eka kerralla, mutta kaikkeen tottuu.

Monet karkit näyttää kaupassa tosi hyviltä, mutta maku onkin sitten jotain ihan muuta. Silti, jostain kumman syystä, ne pahatkin karkit on syötävä.

Oon kirjoittanut listaa herkuista, joita haluan syödä kun kisat on ohi. Koko listallista ei tietenkään edes voi ostaa, koska 8Milj. lottopotti ei tullut meille.
Kun herkut on kirjoitettuna lapulle, ne pysyy muistissa eikä niitä tarvitse koko ajan miettiä. ("Miten mä nyt muistan tän että haluun Mars-patukan kun kisat on ohi. Pakko muistaa, pakko muistaa - Mars - Mars - Mars...)

Listalta kannatta aina valita vain parasta!

Energistä viikkoa :)

Ei kommentteja: