sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Naisen logiikkaa

Kävin eilen illalla pitkästä aikaa ihan rehellisellä juoksulenkillä. 
Juoksu kulki ihan törkeen hyvin. Siis energiamäärään nähden törkeen hyvin. Illalla energiaa on kehossa kuitenkin enemmän kuin aamuisin, jolloin yleensä lenkkeilen, ja edellisen iltalenkin jälkeen kroppa on keventynyt tosi paljon. Ihana onnistumisen tunne!

Paino huitelee nyt alempana kuin reiluun kymmeneen vuoteen. Ollaan kilon verran tavoitetta alempana, ja se ylimääräinen kilo lähti eräänä päivänä kai suoraan tisseistä :/
Yhtenä aamuna vaan totesin "missä hitossa mun tissit on?" kun urheilutopin pukeminen aamulenkille lähtiessä oli oudon helppoa. Ja rasvakudoksen paikallinen vähentäminen ei muka onnistu, PAH! ;)
Kunpa en silti ikinä koskaan sortuisi implantteihin...
--

Tuossa taannoin kävin koulutuksessa, joka järjestettiin Wrangen tiloissa Lauttasaaressa. Sen lisäksi että siellä on Better Bodies, Puma ja monia muita ihania uutuuksia, lisäravinteista puhumattakaan, siellä on myös löytönurkka.

Ja taas tuli selvää säästöä:

38,90 toppi kympillä, 119,90 BB-farkut kahdella
--

Toisinaan aamulenkkeily kannattaa erityisen paljon...

Tämä lojui maassa aamulenkin varrella!
...ja toisinaan taas ei. Setelin kulmassa valitettavasti lukee "Souvenir production".
Mutta se tunne, kun näkee setelin maassa ja sekunnin sadasosan miettii, kurkkaako viereisen KRP:n päämajan ikkunasta juuri nyt joku joka näkee että löydän rahan ja laitan taskuun! ;)
--

Olen kai ennenkin maininnut, että sinkkukotini irtaimisto pysyi kasassa nippusiteillä. Nyt olemme korjanneet imurin irtoavan lattiasuulakkeen teipillä, eikä se enää taivu sängyn alle. Ratkaisu: otetaan sängystä jalat pois! :D


Ei muuta tällä kertaa. Pitkän ja rentouttavan aamulenkin jälkeen olen viettänyt ihanaa sunnuntaipäivää soffalla löffäillen, hömppäleffoja katsellen.
Viikon päästä on ekat kisat ohi ja enää kaksi viikkoa siihen, että saa taas syödä, syödä ja syödä. Mmmm...

--

Ei kommentteja: