perjantai 23. syyskuuta 2011

Lähes H-hetki

Keskiviikkona kisalaukkua pakkaillessa alkoi jännittää ihan kamalasti, eikä ajatus ole pysynyt kasassa sen jälkeen. Uskomatonta että nyt ollaan jo tässä vaiheessa. Huh. Kisalavan ajattelu saa sisuskalut pyörähtämään ympäri.

Sain viimeistelyapua PT kurssikaveriltani Minna Vennolta, jonka lajia seuranneet tuntevat CBB:n (Classic bodybuilding) kuningattarena. Uskallan luottaa Minnan viimeistelyvinkkeihin ihan täysin, koska sekä hän että hänen BodyFitness-lavalta tuttu siskonsa Jutta ovat olleet kisoissa todella hyvässä kunnossa. Kehot ovat yksilöllisiä, eikä samat jutut toimi jokaiselle, mutta näitä ohjeita testailen suurella luottamuksella.

Lupasin muuten jäsenkorjauksessa käynnin jälkeen linkittää Minnan nettisivut kun ne valmistuvat, joten tässä: http://www.minnavento.com/.

Dieetistä

Sekä dieetti että viimeistelyt ovat sujuneet paremmin kuin viimeksi. Dieetti on sisältänyt enemmän proteiinia ja rasvaa kuin viimeksi, eikä kylmä ja nälkä ole kiukuttanut lainkaan niin paljon.

Paino on pudonnut reippaasti suunniteltua alemmas, muttei toivottavasti liian alas. Kehonkoostumusmittauksen mukaan lihasmassaa on kadonnut marginaalisen vähän, enkä kuitenkaan ole vielä ruman rasvaton.


Hassua, miten keho muuttuu ihan päivissä.
Tiedät varmaan sen tunteen, kun kävelet uusissa vaatteissa/kampauksessa/pipossa/kengissä näyteikkunan ohi, etkä voi vastustaa peilailua. Kerro se kymmenellä ja saat sen tunteen, mikä tulee kiristyneestä kehosta.

Hävettää myöntää, mutta nyt tekisi mieli peilailla koko ajan. Vaatteissa ja ilman. Onneksi sen voi naamioida poseerausharjoitteluksi ;)

Koko laji perustuu ulkonäköön ja hyvään kuntoon, joten omaa peilikuvaa pitäisi pystyä katsomaan ylpeänä, tuntematta morkkista narsistisuudesta. Mutta mähän olen suomalainen: "no emmä ny tiiä onko tää kunto nynniin hyvä...".

Mut hei, kävi kisassa miten kävi, peilistä näkyy nätti paketti :)

Jokainen tarvitsee joskus herätystä

Hanna kuvasi blogiani sanoilla "Johanna on toteuttanut juuri sellaisia unelmia, joita minäkin haluaisin joskus toteuttaa"

Siitä asti olen makustellut noita sanoja. Totta. Olen toteuttanut juuri sellaisia unelmia, joita olen aina halunnut toteuttaa!

Kuinka monesti Motonetin pölyisessä varastossa tai kylmässä konttorissa haaveilinkaan toisenlaisesta elämästä. Olen aidosti tuntenut kateutta kahta ihmisryhmää kohtaan: niitä jotka kilpaievat Fitnessissä, ja niitä, jotka työskentelevät Personal Trainereina. Näistä asioista olen haaveillut enemmän kuin lottovoitosta, ja ne on nyt totta.


MÄ ELÄN UNELMAANI!!!


---

1 kommentti:

jutta kirjoitti...

Paljon tsemppiä!!