torstai 19. toukokuuta 2011

Jäsenet korjattu!

Kävin tänään pt-kurssikaverini ja CBB kilpailija Minnan jäsenkorjaushoidossa.
(Linkkaisin Minnan sivut, jos ne olisi jo valmiit, mutta tulossa on. Sivujen aukeamisesta tulee varmasti merkintä Minnan blogiin, joka löytyy täältä. Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta voit lukea tarkemmin täältä.)

Lyhyesti selitettynä jäsenkorjaushoidossa käydään läpi koko kehon tukirakenteet hellän napakasti painelemalla/hieromalla, eli ikään kuin suostutellaan kamat oikeille paikoille.

Hoito alkaa jalkapohjien käsittelyllä ja etenee jalkoja ylös, selkään, hartioihin ja käsiin asti. Välillä kuulin nikamien pientä napsahtelua ja välillä tunsin miten lihakset venyy ja rentoutuu Minnan käsittelyssä. Hoito ei ole fysioterapiaa eikä hierontaa, vaan jotain mukavasti siltä väliltä.

Koko setin kruunasi vielä päähieronta. Vaikka aikaa päähieronnalle jäi vain 5minuuttia (M taisi tehdä kyllä pari minsaa ylitöitä) pään painelu rentoutti niin etten meinannut jaksaa nousta. Olo oli niin.. niin... ilmava, ettei olisi halunnut kävellä eikä istua ettei nikamat painu takaisin omille jämähtäneille paikoilleen ;)

Hoidon jälkeen, ja koko illan, suuta kuivasi ja janotti jatkuvasti. Luulen, että pienoinen vilutuskin kuului asiaan.

Kolmeen päivään ei saisi kuulemma treenata, mutta minkäs teet. Heti huomenna on tietysti jumppaa ohjattavana ja lauantaina pakolliset jatkokoulutukset BodyPumpista ja BodyCombatista.
Ehkä teen ihan kevyesti vaan ;)

2 kommenttia:

Ms. Charlotte kirjoitti...

Wau, kuullostaa ihanalta! Täytyypä hankkiutua tuohon hoitoon jos vaikka elämänlaatu hetkeksi paranisi. :D Nyt Johanna iisisti niissä jatkokoulutuksissa, itse kun en hieronnan jälkeen malttanut olla niin huonosti kävi. Tää on niin tätä, ihanaa weekendiä!

Johanna kirjoitti...

Toivottavasti et saanut pahempaa vauriota aikaiseksi ku pahan jumitilan hieronnan jälkeisellä treenillä. Hölmöähän se on ettei malta rauhottua!

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jäsenkorjausta jos joku paikka kolottaa, tai vaikkei kolottaisikaan! :)