sunnuntai 22. toukokuuta 2011

LM jatkokoulutukset

Vuotuiset LesMillsin keskitetyt jatkokoulutukset ClubHouse liikuntakeskuksessa Vuosaressa oli jälleen kerran massiivinen tapahtuma jossa uusia koreografioita opettelee ohjaajat ihan ympäri Suomea.

Aamulla 8.30 herätessä mietin, kuinka onnekasta on asua pk-seudulla.
Muistelin, kuinka Porista lähdettiin koulutuksiin ennen kukon laulua ja kotiin päästiin rankan päivän jälkeen vasta iltamyöhällä. Nyt pystyin koulutusten välillä suhauttamaan autolla kotiin syömään ja taas takas jumppaamaan.

Porista oli kyllä kivaa lähteä porukalla, jumpata yhdessä, käydä syömässä ja hengata päivän luppoajat kimpassa. Pääkaupunkiseutulaisista kaikki (ainakin meidän keskuksesta) kävi koulutuksissa oman aikataulunsa mukaan perjantaina tai lauantaina, ja osa vain tilasi matskut. Melko tylsää ja yksinäistä.

Näissä keskitetyissä jatkoissa on aina joku kiva pieni ylläri. Nyt se oli LesMillsin treenipussukka, jossa oli Gainomaxia, Fitness-muroja, ihana pinkki hikipyyhe ja pullo Vitamin Well Reloadia, joka sisältää C- ja D-vitamiinia, magnesiumia ja sinkkiä. Raikas sitruuna/lime olisi ollut varmaan tosi hyvää kylmänä, mutta huoneenlämpöisenä ei niinkään :(


Aamun BodyCombat teoriaosuudessa näin kollegani Veeran ja ehdittiin vaihtaa kuulumisia hieman enemmän kuin siinä viidessä minuutissa, joka on tiistaisin meidän tuntien välissä "vaihtoaikaa".

Teoriaosuudessa harjoiteltiin ketterää liikkumista ja potkujen harjoittelua (juu kyllä, harjoiteltiin potkujen harjoittelua!) läpsimällä paria polville. Kahdesta kosketuksesta sai pisteen. Mun pariksi jäi joku keski-ikäinen mies, joka näytti tosi vaivautuneelta, ja lähtikin pois koko tilaisuudesta heti tämän ekan harjoituksen jälkeen.

1) Miks mä jään aina viimeiseksi ilman paria?
2) Vaikka mäkään en tykkää outojen ihmisten kanssa kosketella, kuinka joku aikuinen ihminen voi lähteä kesken koulutuksen pois tästä syystä?

BodyCombat tunnilla näin porilaiskollegan, jonka kanssa oli kiva vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Ollaan kai viimeksi nähty vuosi sitten samassa paikassa. Olin niin liekeissä uudesta ohjelmasta, että unohdin ottaa kuvia!

BodyPumpissa oli meidän keskuksen entinen tuotevastaava, jonka kanssa laitettiin laudat vierekkäin ja kauhisteltiin kouluttajanaisen pikkuruisia shortseja. Ne oli niin lyhyet, että näytti melkein irvokkaalta, eikä vissiin tuntunutkaan mukavalta kun tytsy nyppi lahkeita koko ajan alemmas.

Koulutusten jälkeen mentiin kimpassa meidän keskuksen asiakaspalveluvastaavan luo "kesän avajaisiin", eli saunaa, grillausta, musiikkia ja hyvää seuraa :)

Pikkusen teki mieli nostaa kannat kattoon tyttöjen kanssa, mutta pysyin vesilinjalla ja ajelin kotiin kun mimmit lähti baariin. Nyt oon tyytyväinen päätökseen, koska hyvin nukutun yön jälkeen on kiva nauttia aurinkoisesta sunnuntaista :)

Mitäs kaikkea sunnuntaisin voi tehdä?

Ei kommentteja: