tiistai 3. toukokuuta 2011

Rankka wappu

On ne rankkoja ne viikonloppureissut!
Pikkuveljen synttärit tuli juhlittua melko onnistuneesti ja hauskaa oli kaikin puolin.
Mun rakkaat veljet, toisella vahvari ja toisellä viinipänikkä ;)
Munkkeja en syönyt montaa, mutta rullakebabilla käytiin ja yks megalihis piti ostaa kotimatkalla. Näitä herkkuja vedetäänkin seuraavaksi sitten joskus ens syksynä.

Oli hyvä, että oli mahdollisuus olla Porissa vielä koko sunnuntai ja maanantaipäivä. Ehdin nähdä kaikki tärkeimmät ihmiset ja useimpien kanssa viettää aikaa enemmän kuin sen yhden kahvikupposen ajan. Toisten kanssa vaan naurettiin ja toisten kanssa myös vähän itkettiin.. <3

Jokainen tietää, että omassa sängyssä nukkuu parhaiten. Jos olis rahaa, ostaisin oman tukikohdan karhukaupungista. Joku pieni kämppä keskeltä Poria, johon voisi sen oman sängyn lisäksi jättää pienen arsenaalin vaatteita ja perus kosmetiikkaa, kuten meikinpoistoainetta ja hiuslakkaa, jotka nyt vaan on joka ikinen kerta raahattava mukana.

Anyways, maanantaina illalla ajeltiin kotiin puhtaalla, vastahuolletulla autolla, kesärenkaat alla. Kyllä kelpas ajella! Pintaa vaan on sen verran heikosti että ne on nyt vaan kuivan kelin renkaat. Toivottavasti ei tule sateinen kesä!

Nämä pitkät viikonloput todistaa, että alkoholi ei yksin aiheuta krapulaa, vaan valvominen ja huonosti syöminen. Heikoilla unilla ja normaalista poikkeavalla ravinnolla saa yhtä varmasti parin päivän darran kuin rankalla dokaamisellakin.

Tänään olis voinut nukkua vaikka kuinka pitkään, ja koko päivä meni ihan unessa. Mulla JA Tiskulla. Onneks oli illalla BC:n ohjaus, joten mun oli pakko repiä itsestä irti kunnon hiki. Tiko on maannut tassut kohti kattoa koko päivän. Kyllä se välillä käy syömässä, ei se kuollut ole.

Uudella energialla kohti huomista!

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Kirjavinkkiä kaipasit, sulla näyttää olevan samoja kirjoja joita itsekin olen lukenut joten suosittelen, Vettä elefanteille ja Segnor Peregrino. Googletsta löytyy kirjailijat, nyt en muista niitä.

Johanna kirjoitti...

Kiitos vinkistä!

Täytyy varmaan katsoa Vettä Elefanteille -elokuva ennen kirjan lukemista, ettei omat mielikuvat ole ihan erilaisia ja elokuvasta tule pettymys.

Segnor Peregrino vaikutti mielenkiintoiselta. Taidan etsiä sen seuraavaksi :)