torstai 28. huhtikuuta 2011

Tämä on otsikko

Tämä päivä alkoi sairaanhoitajatädin tylyäkin tylymmällä "palvelulla" puhelimessa. Se sai miettimään, opetetaanko hoitajille asiakkaiden tylyttämistä jo koulussa vai kehittyykö taito työvuosien myötä.
Sairaanhoitajaystäväni kuitenkin vakuuttivat, että tällä hoitajalla oli vain huono päivä. Tiksin terpparin tädeillä on aika usein huono päivä..

Onhan se totta, että työ karaisee ja puuduttaa, ja lopulta kaikkia asiakkaita alkaa kohdella kuin sitä 90% asiakkaista, jotka ovat laitapuolenkulkijoita tai muita työtävieroksuvia. Tämä hoitaja mm. kysyi eikö mulla ole työpaikkaa jonka lääkärille voisin mennä. No ei ole tällä alalla työterveyshuoltoa! Se on se yksi asia jota kaipaan entisestä - työterveyslääkäri.

Harmitus unohtui onneksi kun vedin jumppasalin oven kiinni ja laitoin vaparimusat soimaan :)
Nyt on jo ohjelman runko selvänä päässä, ja muutamia pätkiä luonnosteltuna. Tästä se lähtee!

Huomenna Poriudutaan juhlimaan pikkuveljen synttäreitä (15 vee, jee jee jee) ja vappua.

Mun auto starttaa Satsilta siinä viiden aikaan, kun jumpat on jumpattu, ja reilun kolmen tunnin autossa istumisen jälkeen ollaankin jo perillä. Toisaalta on ihan hyvä etten saanut sijaista tälle tunnille niin tulee otettua hiet irti vielä ennen munkkeja ja simaa.

Tikon kanssa oli sen verran rajusti (taas) erimielisyyksiä koirien kevätmuodista, että Poriin lähtee huomenna puolitrimmattu americancockerspanieli.

Barbaarikuninkailta vaikutteita saanut turkisviitta on tämän kevään kuumin juttu

Päälaki on lyhyttä - pitkää - lyhyttä karvaa
Toinen korvakin näyttää olevan alempana kuin toinen, kun toisesta on karvat ajeltu ja toisesta ei.

Ei muuta ku serpentiinit kaulaan ja heliumia henkeen - Hauskaa wappua!! :D

..ja muuten, naapurin hevarin bassot hakkaa taas niin että Hotelli Vantaa jää kakkoseksi. Ja oon varma että kertaalleen jo soi Self Control..

2 kommenttia:

Ms. Charlotte kirjoitti...

Heyppa ja superisti tsemppiä vaparin tekoon, ihanaa wappua! :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos :)