lauantai 2. huhtikuuta 2011

Viikon treenit tehtynä

Lauantain treeniin kuuluu vaparijuttuja ja muita sekalaisia harjoitteita:

  1. Rullauksia käsinseisontaan (toistaiseksi seinää vasten. Koitan keksiä millä lihaksilla teen sen ilman seinän tukea..)
  2. Kyykystä ylösnousuja lantio edellä (Vastaliike edelliselle)
  3. Ponnistuksia painotangon kanssa (ei muuten nouse korkeelle!)
  4. Polvennostoja painon kanssa
  5. Yhden käden kyynärvaaka penkillä (molemmilla käsillä tietenkin)
  6. Nopeat jalanheitot
  7. Palauttavat venyttelyt
Lämmittelyksi koitin suunnitella vaparia, mutta lopullisen turhautumisen tuloksena musa menee vaihtoon. Ei auta. Mun on oltava parempi ennen kuin voin käyttää tämän musan. Odotellaan ja treenataan :)

Treeni tuntui tosi raskaalta. Tai kroppa tuntui tosi raskaalta koska
a) lounastin Chico'sissa uuniperunan ja lohen lisäksi jälkiruokajäätelön ja kahvin, eikä ruokailun jälkeen ehtinyt sulatella tarpeeksi, ja
b) aamusta asti on taas (tai vielä) ollut kipeä olo: pää kipeä, heikottaa ja hikoiluttaa. Silti jaksan ja pystyn tekemään asioita normaalisti eikä kuumemittarikaan näytä mitään normaalista poikkeavaa, joten turha jäädä pötköttelemään.

Tää ainainen kipuilun tunne saattaa kyllä hyvin olla palautumattomuutta. Juttelin eilen lisäravinteista kollegan kanssa, ja totesin, että syön niiiiin vähän (ruokaa JA lisäravinteita) ettei ole ihme että pysyn rimpulana enkä vaan jaksa. Tai pää jaksaa mutta kroppa ei. Se on ehkä pahinta. Voi ajaa itsensä melko huonoon happeen.

Eilen juuri hain postista paketin lisäravinteita. Nyt on taas palkkariasiat kunnossa, on treeniboosteria ja omegaa ja kaikkea. 4kg säkillinen minttusuklaapalkkaria, joka oikeesti maistui hyvältä, jei :)

Nyt alkaa siis uuden musan metsästys. Muutama ehdokas on kuuntelussa ja heti huomenna taidan alkaa miksata kisaversioita testiin. Tästä se taas lähtee, uudella innolla uuden musan kanssa!

Ei kommentteja: