perjantai 8. huhtikuuta 2011

Mukavaa viikonloppua!

Viikonloppu alkoi tuttuun tapaan ShapePulsesta, jonka jälkeen oli eilisen jalkatreenin aika.

Eilen olin niin väsynyt, niin lopen uupunut ja ihan veltto ja vetelä, ettei treeniä voinut edes ajatella. Tai ajattelin kyllä, ja kärvistelin omantunnon tuskissa kun se jalkatreeni jää taas väliin.

Pari yötä on mennyt tosi heikoilla unilla. Jostain syystä se uni ei vaan tule. Päässä alkaa pyöriä vaparin hahmotelmia tai tulevat synttärit ja olemattomat suunnitelmat.

Ehkä olen mainosten ja etikettien vietävissä, mutta ostin My Time -teetä. Tämän kofeiinittoman teen luvataan rauhoittavan ja olevan kaikin puolin hyväksi sekä elimisölle että mielelle.Oli kyseessä sitten plasebovaikutus tai ei, nukuin viime yönä oikein makoisasti :)

Tänään se vetämätön olo kuitenkin jatkui, mutta koska työt on tehtävä. raahauduin salille vetämään jumppaa, ja sillä energalla sit jatkoin sen oman treeninkin -välipalan jälkeen tietysti.

  1. Kyykky smithissä: 40kg/12, 60kg/10, 70kg/10, 70kg/8, 80kg/6
  2. Vaakaprässi ja polven ojennus laitteessa superina 2 x10-12
  3. Mave sj. (suorinjaloin maastaveto) 50kg/12, 55kg/12 60kg/5 (Ei ollut remmit mukana joten mavessa tais sekä usko että puristus loppua kesken 60kg:lla)
  4. Polven koukistus laitteessa ja pohkeet laitteessa superina 2 x 12-15
  5. Selän ojennus penkissä 3 x 12-15
Huomenna olis sitten tämän päivän käsitreenin vuoro, sunnuntaina vapariliikkeiden treenausta ja ens viikko onkin treenin osalta kevennetty. Reilusti. Jospa kunnon palauttava viikko auttaisi tähän oloon, joka ei pitkästä kestostaan huolimatta ole mun normaali olotila.

Käytiin kaupasta hakemassa perjantai-illan mielialaa nostattavia herkkuja:

Kyllä, Sol on jo tyhjä, ja oli hyvvää!

Vaikka alkoholi hidastaa palautumista, se myös rentouttaa, kunhan ei juo niin että tanssijalka alkaa vipattaa ja mopo lähtee käsistä ;) Siksi päädyttiinkin aiotun viinipänikän sijaan tähän hillittyyn versioon, molemmille pari vapaavalintaista annosta (muuten meidät olisi melko varmasti löytänyt puolen yön jälkeen naapurikapakasta laulamasta karaokea). Mun valinnat oli vaalea Sol ja Olvin kolanmakuinen kultalonkero.

Pantteri mix on ehdoton pussisuosikki, ja onneksi niitä saa taas myös normaalikokoisissa pusseissa. Ihan järjetöntä ostaa jätti- ja megapusseja, kun makeanhimon saa tyydytettyä vähemmälläkin. Ja vaikka kuinka vannoisi ettei kaikkea ole pakko heti syödä vaan voi säästää vaikka seuraavaan karkkipäivään, monellako ne säästyy? Monelleko se seuraava karkkipäivä tulee heti seuraavana päivänä?

Henkilökohtainen suolainen suosikkini on kyllä ihan ite kattilassa poksutetut popcornit, mutta Saken mieliksi välillä hullutellaan ja ostetaan sipsejä. Ja jos sipsejä ostaa niin Kartanon perunalastut on se ainoa oikea valinta.

Sanoista teoiksi ja sipsipussi auki! Khsss, sanoi tölkki kun Johannan käteen tupsahti.
Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Salli kirjoitti...

Kun kerran tulit kysyneeks... oon siitä outo, että mulla säästyy karkit! Saatan syödä tänään kaks, huomenna viis ja niin edelleen, sit yks pussi onkin kestänyt koko viikon. Sitä voikin sit miettiä, et miten järkevää on syödä karkkia tolleen vähän joka päivä, ja siihen vielä päälle lähes päivittäiset pullat... Mut oon kans tyytyväinen, että pikkupusseja saa!

Johanna kirjoitti...

Mulla on kans säilyneet karkit joskus niinkin pitkään että ovat jo syömäkelvottomia.

Nykyään kuitenkin samassa taloudessa asustaa kaks rohmua, joista pienemmällä on loistava hajuaisi ja se osaa avata vetoketjut, ja isompi osaa avata myös kaapit, laatikot ja pussit ;)