sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Rentousviikonloppu

Kun kiireen keskellä ei ehdi nukkua tarpeeksi, kertyy univelkaa joka sitten vapaapäivänä nukutaan pois.

En tiedä miksi sitä sitten kutsutaan kun ei ehdi syödä tarpeeksi, mutta testasin että sen saa kuitattua viikonlopun vietolla mummin luona ;)

Perjantaina päästiin lähtemään hyvissä ajoin jo päivällä, joten oli aikaa poiketa Nakkilan uudessa Kirpputori Näppärässä (www.kirpputorinappara.com).

Se on ihan perus itsepalvelukirppis, jossa on myynnissä ihan perus krääsää, mutta myös kaikkea kivaa "maalaistavaraa" josta Helsingissä tapeltaisiin.

Mun käteen kyllä jäi nyt vain tämä takki... kympillä.
Se on jo sellanen hinta ettei haittaa vaikka ei kovin paljon olisi käyttöä.


Porissa meitä odotti pienet intiimit mitalikahvit sukulaisten kesken. Sitä kilpailusta pokkaamaani kiiltävää ja komiaa pystiä enemmän mua liikutti tämä yksinkertainen kortti, jonka oli allekirjoittanut kaikki ne rakkaat, joille olin voittaja, sijoituksesta huolimatta.


Ja Nomination rannekkeessa on nyt uusi hieno pala - tähti tietenkin!

Oikeastaan reissun tarkoitus oli viedä nuorempi veljeni TET jaksolle porilaiseen musiikkiliikkeeseen. Tottahan sitten koko poppoon voimin piti kokeilla kauanko sinne kävelee ja mikä on paras reitti... Ihanat veljet, äiti ja varaiskä, ihana ilma ja ihanan rauhallinen Pori.

"Ollaan niinku käveltäis"-poseeraus
Alan hiljalleen lämmetä ajatukselle, että ehkä sittenkin vielä joskus voisin kuvitella asuvani Porissa.. mutta tosiaan lämpenen vasta ajatukselle että voisin ehkä kuvitella ;)

Kotimatkalla pysähdyttiin Saken kanssa taas Nakkilassa. Nakkilan nahkiaispaistamosta haettiin lounaaksi molemmille 5 nahkiaista. Oli se vaan taas niin hyvää! Nahkiaiset ovat siis kaloja. Leuattomia, ruodottomia ja melko ällön näköisiä. Ne on tosi herkullisia, kun ei vaan vahingossa ajattele mitä syö.

Myöhemmin matkalta ostettiin kahvit ja jätskit. Ihanaa dieetin jälkeistä elämää :)

Alan muuten vahvasti uskoa pullan parantavaan voimaan. Tai suklaan. Tai punaviinin... Selkä ja jalka ei ole enää niin kipeät. Eikä parin päivän levolla tietenkään ole mitään tekemistä sen kanssa.

Tällä viikolla tuli tehtyä pari tosi toimivaa funkkistreeniä, kävin parin kuukauden tauon jälkeen BodyCombat-tunnilla, tein oikein mojovan haukkari-ojentaja-treenin ja taisin pari kertaa käydä lenkilläkin.
Ehkä se lepo tuli tarpeeseen.

Kotiin päästyä lähdin tietysti taas lenkille. Special thanks to Arnold's donats - kyllä juoksu kulki!

Rentouttava viikonloppu on takana, akut ladattu ja kroppa tankattu ens viikkoa varten.
Siitä tuleekin melkoinen - taas on tytöllä tuhat rautaa tulessa :D


Ei kommentteja: