lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kauneusjuttuja

Taas oli aika käydä sokeroinnissa (ekan kerran raportti tästä: Sokeroinnissa, ja mut yllätti tieto siitä, kuinka yleistä ja suosittua tuo brassisokerointi jo on.

Marin osaavissa käsissä on ilo olla (niin ilo kuin siinä operaatiossa voi olla), mutta että tämän kesän ajat on jo lähes kaikki täynnä, se on kummallista. Siihenhän menee vaan se 30minuuttia.

Tiedän että väkisinkin herää kysymys, mitä kaikkea nainen on kauneutensa eteen valmis tekemään, mutta hei, ei vain naiset - mun jälkeen samaan operaatioon tuli mies :) Voihan sillä sokerilla poistaa myös rintakarvat niin näyttää rasvatut rintalihakset rantsussa paremmalta ;)

Studio Helmin kesätarjouksessa toi brassi on nyt vaan 55€ (norm. 80€), joten jos se kiinnostaa, nyt on oikea aika ottaa luuri käteen ja varata se oma tutustumiskäynti niin kauan kuin Marille aikoja vielä löytyy. Ja Maria uskallan suositella vaikka häveliäisyys-syistä jännittäisi, sillä minä, siveyden sipuli ja ujouden huipentumakaan en Marin käsittelyssä joudu häpeilemään, kun hän jotenkin tekee siitä tilanteesta niin rennon ja "tavallisen".


Ja nettisivun etusivulla on kaikkia muitakin ihania kesätarjouksia (www.studiohelmi.fi), joista kestolakkaus ois kesäksi kyllä tosi oivallinen. Kesällä on kiva laittaa kynsiin kirkkaita värejä, mutta se lakan kuluminen kynsien kärjistä risoo eikä aina jaksaisi olla korjailemassa.

Kulmien ja ripsien värjäyksen hoidan itse (kiitos muuten lähes turhaksi jääneen kosmetologi-koulutuksen ;) ), mutta jos et vielä ole kokeillut, se on ihan ehdoton kesäjuttu. Ellet siis vielä ole ottanut ripsipidennyksiä. (Ja päänsä puskaan pistäneille tiedoksi: irtoripset on so last season. Ripsipidennykset on jo ihan arkipäivää kaikissa yhteiskuntaluokissa glamourmalleista siwan kassoihin ja uranaisiin.)

Kasvojen alueella käytetään juuri siihen tarkoitukseen sopivia kestovärejä, hellempiä kuin hiuksiin. Kestoväreillä katseeseen saa syvyyttä ja kasvoille ryhtiä ilman meikkiä. Kevyesti päivettynyt iho ja kestovärit, muuta ei lomaehostukseen tarvita :)


Intialaisesta päähieronnasta mulla ei olekaan kokemusta. Sitä ehkä täytyy kans kokeilla vielä tämän kuun aikana. Se kuulemma rentouttaa koko kehon ja mielen, auttaa stressiin, univaikeuksiin ja keskittymisongelmiin. Se voisi varsinkin ennen kisoja, dieetin loppuvaiheissa tehdä hyvää.

Napalävistyskin lähtis nyt halvalla Millan laittamana. 35€.
Haha, mä sain napalävistyksen 15 vuotta sitten vielä halvemmalla - laitoin itse! 15-vuotias voi olla hullu kun se jotain haluaa. Kuulin kun poika, josta tykkäsin, sanoi naparenkaan olevan seksikäs, joten minähän lävistin. Hakaneulalla. Ei fiksua! Se oli muuten sitä aikaa kun naikkareiden naparengas oli hitti.
Ei kommentteja: