perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kisalookin teossa

Tänään oli Helmi päivä. Paitsi että oli loman eka päivä, aamu alkoi hyvän tuntuisella lenkillä ja jatkui Helmissä, jossa Milla teki musta nätin :)

Oon kuullut sanonnan "hiukset on naisen kruunu", mutta en ole ihan täysin sitä koskaan allekirjoittanut. Mulle hiukset on aina ollut uusiutuva luonnonvara, millä on kiva leikkiä. Mun kärsivällisyys on pari kertaa riittänyt kasvatukseen, mutta nopsasti on malli vaihtunut johonkin vahalla pörrötetävään helppoon lyhyeen rokkitukkaan jonka väriä voi vaihdella vaikka viikottain. Kyllästyn helposti.

Laihdutus ja hiusten kasvatus on pitkäkestoisimpia projekteja naisen elämässä. Toivottavasti tää dieetti alkaa lomalla purra yhtä nopeasti kuin hiukset kasvaa ;)

Lähtötilanne oli tämä:

Juurivärin jälkeen hiukset vaan alkoi pidentyä!

Teippipidennys laitetaan ihan juureen

30cm raidoitettu pidennys

ja tasavärinen pidennys
 Jo leikkaamattomana näytti mun mielestä aika mageelta


Tasavärisestä ja raidoitetusta tulee aika luonnollisen näköinen, ja omaan tukkaan sulautuva, vaikka omassa ei pituutta paljon ollutkaan


Viimeistelty lopputulos oli mielestäni luonnollisempi kuin olisin ikinä voinut kuvitella.


Nyt tästä peilailusta ja pään heittelystä ei tuu loppua! Oon tehnyt ponnareita ja lettejä ja harjannut ja peilannut ja harjannut vähän lisää... ja muistinko sanoa että peilannut? ;)

Tänään ei saanut pestä hiuksia kun liima vielä tekeytyy, joten treenitkin oli tehtävä kunnon palautuksilla, ettei vaan tuu hiki! Haha. En kuitenkaan sortunut lukemaan lehtiä vaan tein ihan kunnon haukkaritreenin. Pitkät hiukset on yllättävän kuumat.

Parin pesun jälkeen uudet hiukset kuulemma sulautuu vielä paremmin omiin, kun "säilöntäaineet" lähtee. Ja huoltoahan nämä vaatii parin kuukauden välein. Nyt pitää sit opetella olemaan pitkätukkainen. En malta odottaa että pääsen testailemaan miten tää vaparissa toimii.

Ja sitten se pikkuinen Helmi.
Kaikkihan tietää miten raskas työpäivä on, jos edellinen ilta on mennyt kavereiden kanssa pitkäksi. Niin se oli Helmilläkin. Tytsy jaksoi vähän aikaa olla sylissä ja sit piti ottaa vähän lepoo pöydän alla. Tätä tää kesä on.
Ei kommentteja: