keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Only in Pori

Viikonloppu oli ja meni, yhtä raskaana kuin porilaiset viikonloput aina. Omassa sängyssä on ihan paras nukkua, eikä missään muualla uni ole niin rentouttavaa. Ei edes veljen uudessa talossa, missä meillä oli kuitenkin ihan oma huone :)

Olen ennenkin kertonut, että suku on pahin (tarkalleen 6.8.2010). Se on sitä vieläkin. Vaatii taas muutaman päivän psyykkausta ja keräilyä, jotta saa kiinni uskosta omaan tekemiseen. Mutta kyllä se sieltä taas lopulta tulee :)

- ot ny vähä sämpylää tai pullaa.
- mä otan nyt vaan tän kahvin
- pyh, lopettaisit sääki se kisaamise.

Ja taas oli sitä puhetta niistä lapsista. Oon kuulemma (edelleen) sen ikäinen että pitäis niitä jo tehdä.

Sunnuntaina ajattelin 3h kotimatkan jälkeen vähän jaloitella ja käydä pikku lenkillä, mutta kun pääsin kilometrin verran kotoa, alkoi sade. Odottelin parin kuusen katveessa josko se sade vähäksi aikaa taukoaisi, mutta ei. Siinä sitten kuusen alla oli hyvä tehdä loikkatreeni ;D Hikisenä ja kuumissaan olikin ihan kiva juosta entisestään yltyneessä sateessa kotiin. Oli hyvä fiilis, oikeesti!

Maanantaina iski ensimmäistä kertaa tällä dieetillä makeanhimo. Tai oikeammin ihanminkävaansyömishimo. Ehkä se oli sitä, kun viikonloppuna oli sitä ja tätä herkkua tarjolla, enemmän ärsykkeitä kuin arkena.
Kokeilin Jutan ohjetta "Proteiini-rahka rullaksi".

Siskokset Jutta ja Minna on molemmat kovia paitsi bodailemaan, myös kokkailemaan ja kokeilemaan missä eri muodoissa dieettiruuat voi syödä. Kannattaa seurailla tyttöjen blogeja, jos ruokajutut kiinnostaa.

Mun rulla vähän lässähti, mutta ajoi asiansa. Sakke ei tykännyt. Kertoo siis siitä, että tämä on ehdottomasti dieettiherkku, kun makunystyrät on herkimmillään ja kyllästetty kanalla ja rahkalla.


Lepo teki tehtävänsä ja tiistaina selkätreeni työpäivän jälkeen kulki kuin rasvattu. Yks mies ähisi T-kulmasoudussa muutaman sarjan, ja kun se lopetti, pyysin jättämään painot ja LISÄSIN vähän. Haha!
Muutenkin sain laittaa hyvin painoja.

Tänään rinta ja olkapää ennen töitä. Ennen töitä tehdessä usein käy niin, että joutuu valitsemaan joko lyhyemmät palautukset tai vähemmän sarjoja. Se on kamala valinta! Yleensä tingin palautuksista ja väsytän lihakset loppuun. Täytyy vaan huolehtia siitä, että seuraava kyseiselle lihasryhmälle tehtävä treeni on sitten kova ja siinä on täys focus.

Focuksesta tuli mieleen... näkeekö kukaan muu tässä kuvassa mitään outoa?

Only in Pori?
Jos en olisi ollut kääntymässä vasuriin, olisin saattanut ihmetellä mihin kaistalle tässä ohjataan.

Ei kommentteja: