torstai 4. lokakuuta 2012

Hyvästi pörrötukka!

Mietin ja pohdin, laskin ja säästin, ja tänään oli se suuri päivä kun kävelin taas Studio Helmin ovista sisään, rapsutin Helmiä sanoin Millalle ne taikasanat: "Haluaisin sen ghd:n suoristusraudan".


The magic box

Kannen alta paljastuu silkkinen korurasia...

...korurasiasta viinipunainen iltalaukku...

...ja iltalaukusta hi-teck suoristusrauta

Paketti sisälsi raudan lisäksi matkaföönin ja pari lämpösuojaklipsua. Tämä matkaföönikin on paremman tuntuinen kuin mun perus hiustenkuivaaja. Ehkä se on sitten seuraavaksi vaihtolistalla.

Suoristusrauta on ihan uskomaton. Se ilmoittaa piippauksella koska lämpöä on tarpeeksi, ja vahinkojen ehkäisemiseksi siinä on horrostilatoiminto - jos rautaa ei käytä 30minuuttiin, se menee horrostilaan, jäähtyy ja piippaa 10 sekunnin välein. Superia!

Hiukset on silkkisen sileät todella nopeasti ja helposti.

Joku on joskus sanonut, että elämästä pitää nauttia. Vaikka nautinkin paljon kevyestä olosta ja tiukasta kunnosta, nautin myös elämän pienistä iloista, kuten kermamunkeista ;)


Kauppakeskus Tikkurin käytävällä on pullakauppias, jolla on aina tosi herkullisen näköisiä leivonnaisia tiskissään.Tänään tarjolla oli kermamunkkeja, näitä vaalenpunaisella sokerikuorrutteella päällystettyjä kermalla ja mansikkahillolla täytettyjä lapsuuden lemppareita. Ennen olen vain kävellyt päättäväisesti ohi, mutta tänään päätin nauttia tavallisesta ei-dieettielämästä.

Päiväkahvin kanssa syötiin nämä syvän hiljaisuuden vallitessa, silmät kiinni nautiskellen :D Oli taivaallisen hyvää ja sitä sitten taivasteltiin vielä tovi kun pullat oli jo syöty.

Nyt, tukka suorana ja sokerikuorrutteet suupielessä on tytöllä hyvä olla ;)
Illaksi töihin, asiakkaita ja itseä jumppauttamaan!

1 kommentti:

Emmi Virta kirjoitti...

voi toi suoristusrauta olis kyllä unelma!! ostin vuosi sitten sellaisen pyöreen kähertämiseen missä on infrapuna ja keraaminen pinta, oon siittä tykännyt kyllä paljon! Mutta pitäis suoristusrauta hommailla seuraavaksi :) kerrohan oliko tää rauta kuinka hyvä!

Terkuin Emmi
**Tervetuloa vilkaiseen myös mun blogia:
http://projektiemmi.blogspot.fi **