tiistai 9. lokakuuta 2012

Musta on tullut tyttö!!

Sen jälkeen kun ostin sen ghd:n suoristusraudan, olen suoristellut ja kiharrelut ja tupeerannut ja suihkinut enemmän kuin vuosiin. Mulla ei ole koskaan ennen ollut näin paljon mitään hiustenhoito-ja muotoilutuotteita, tai ainakaan en ole niitä käyttänyt.

Onneks treeniähinät ja murinat on olleet pari viikkoa vähän normaalia miehekkäämpiä niin säilyy balanssi ;)

Eilen dippejä +12,5kg lisäpainolla ja penaa 55kg:lla, mikä on mulle aika paljon. Haukkareissa reilu 20kg ja lisäliikkeiden jälkeen kädet olikin tosi hyvässä pumpissa. Salilla oli se pahin maanantairuuhka niin en kehdannut kuvailla. Ei se mun käsipumppi kovin kovalta siellä isojen miesten keskellä näytä ;)


Tänään oli tukkahuolto by Studio Helmin Milla.

Teippien irrotus poistoaineella kävi tosi näppärästi. Vuosia sitten, kun mulla oli muutama sinettipidennys takatukassa, niiden poisto kesti ikuisuuden ja omia hiuksiakin katkeili tosi paljon. Nämä irtosivat kivuttomasti ja nopeasti. Ehkä se on se hyvä poistoaine, tai teippien helppous, tai sitten se tekijän kova ammattitaito. Kiva yllätys joka tapauksessa.

Väriin laitettiin vähän tummaa raitaa vaaleiden väliin. Se on syksy nyt!

Omatkin hiukseet hitaasti mutta varmasti kasvaa
Pesu oli ihana. Yleensä sitä hoitoaineen hierontavaihetta odottaa ja siitä nauttii eniten, mutta nyt kun teipit oli pois, suurimmat kiksit tuli pesusta. Seuraavaksi sitten taas kolmen kuukauden päästä.

Pidennyksiin vaihdettiin uudet teipit ja ei muuta kuin samat karvat takaisin kiinni.


Onhan ne uskomattoman aidon näköiset.

Niinhän se on että nälkä kasvaa syödessä. Haaveilen jo että heti kun omat kasvaa niin että menevät luontevasti pidempäänkin pidennykseen, vaihdetaan 55cm hiukset tilalle.

Kampaajakäynnin vakkarilukemista
Syksyn tulon huomaa sateiden ja harmauden lisäksi myös ihon kuivumisena. Ja ihon kuivuus taas aiheuttaa toisille hilseilyä, toisille nassun kiiltelyä ja näppyjä. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään. Ihoni on pintakuiva, jolloin epäpuhtaudet jää pinnan alle muhimaan. Kevyet kosteusvoiteet jää vaan pinnalle pyörimään eikä riitä kosteutukseen.

Nyt oliskin juuri oikea aika varata se syksyn kasvohoito. Helmissä olis Dermalogican kasvohoito tarjouksessa 55€... Koska olen nyt niin tyttömäinen ja panostan entistä enemmän kauneudenhoitoon, taidan varata itselleni yhden sellaisen. Tekis muuten hyvää miehillekin! :)

Energiaa viikkoon! Nautitaan auringosta aina kun niitä säteitä pilvien lomasta vähän näkyy :)

Ei kommentteja: