perjantai 12. lokakuuta 2012

Jumppapirkkoilua

Keskiviikon jalkatreeni meni taas mukavasti. Kyykky kulkee ja ens viikolla saa lisätä painoa :)
Jouduin kyllä turvautumaan nostovyöhön kun alaselässä, ristiluun tuntumassa viilteli omituisesti. Normaalisti en käytä vyötä, jotta core vahvistuu.

Työillan jälkeen jäin vielä elämäni ensimmäiseen vesijumppaan, ja yllätyin positiivisesti sen tehosta. Vatsalihakset sai ihan erilaista treeniä kuin salilla tai muissa jumpissa, eikä kädetkään toimettomiksi jääneet.

Ainoa miinus oli se, että kun jalat yltävät vain juuri ja juuri pohjaan, jokainen aalto pärskähtää päin naamaa. Ja kun varpustelee pohjassa, ei oikein saa niin tukevaa asentoa että voisi tehdä liikkeet ihan täysillä. Ens kerralla jumppaan siis vesijuoksuvyön kanssa!

Eilen työpäivän jälkeen jäin vatsa-peppu-tunnille, jonka sisältöön on olemassa runko, mutta ohjaaja tekee tunnistaan itsensä näköisen. Edellisen käymäni v-p-tunnin perusteella uskalsin mennä jalkatreenistä tukkoisilla pökkeilöillä "palauttelemaan", mutta enpä arvannut että Kaisa vetäisi niin Kaisan näköisen tunnin. Haha, oli pakko valita joihinkin liikkeisiin kevennetty versio ja silti teki tiukkaa. Tunnin jälkeen jalat tärisi ja vapisi, mutta oli se vaan mahtavaa! :D

Tänään piti käydä salilla, mutta suunnitelma vaihtui lennosta kun ryhmäliikuntavastaava ilmoitti olevansa pulassa huomisten tuntien kanssa. Lupauduin vetämään CrossCoren, ja koska yhden tunnnin takia Lepuskiin ajelu on tyhmää, lupasin vetämään myös sitä edeltävän Core-tunnin. En oo koskaan käynyt Fressin Coressa, enkä siis tiedä yhtään mitä Puliina on siellä tehnyt.

En myöskään tietenkään muista mitään parin vuoden takaisia ohjelmia, joten ilta meni tuntia suunnitellessa ja musaa etsiessä. Ei muuten löytynyt mitään sopivaista uutta, joten otan mun luottolevyn: Maroon 5 - Songs about Jane. Siihen on vedetty venyttelyä ja lihaskuntoa ja ehkä jopa joskus myös joogaa ;)

Ihanaa päästä taas ohjaamaan jumppaa!!! Mut kyllä se vähän jännittääki :)

Ei kommentteja: