perjantai 1. marraskuuta 2013

Mitä ihmettä? Taas on perjantai.

Tuntuu että viikko meni taas hujauksessa. Oon käynyt kotona vain nukkumassa, ja sitäkin aivan liian vähän. Mennyt tukka putkella koko viikon. Tai siltä ainakin tuntuu.

Viime viikolla olin pari päivää ilman ääntä, kun flunssa puski päälle pakurista ja vitamiineista huolimatta. Tiedän että sen olisi saattanut välttää jos olisi nukkunut tarpeeksi, mutta se on ikuisuusongelma - en vaan osaa mennä ajoissa sänkyyn. Oon siitä vähän outo :/

Edelleen toipilaana flunssan jäljiltä ja syke nousee pienimmistäkin ponnisteluista. Nyt on nelisen viikkoa siitä kun viimeksi pystyin treenaamaan kunnolla, ja keho jo huutaa liikuntaa - selkää särkee, lonkkia kolottaa ja pääkin on ihan tukossa.

Eilen pääsin vihdoin vetämään BodyBalancea ja olo oli sen jälkeen kuin uudesti syntynyt. Iltapäivän Tehojumpan jälkeen meinas iskeä jumppahulluus ja meinasin endorfiinihumalassani mennä vielä salille ja vähän temppuilla ja ja ja, mutta onneks tuli järki takaisin päähän. Jos kuitenkin jättäis ekana päivänä liikunnat niihin kahteen tuntiin ;)

Tänään aamulla vedin vain vesijumppaa, (käväisin Eila Hellgrenillä valoimpulssissa, josta myöhemmin lisää) ja loppupäivä menikin sotilasmoniotteluharjoituksen valmistelussa ja valvonnassa. Tuli ihan pikkusen kokeiltua roikuntaa, kuulantyöntöä ja pituushyppyä itsekin, ja jos ei ilma olisi ollut niin märkä ja kylmä, oltais varmaan vedetty skaba renkaankäännössä, esteradassa, kranaatinheitossa, tasapainoilussa ja monessa muussa myös ohjaajien kesken ;)

Kolme viikkoa enää jäljellä mun pestiä puolustusvoimilla, sit on pidettävä kertyneet lomat pois.
Ei kiva. En tahdo!


Nyt kun selvisi että lomapäivät on pidettävä ennen sopimuksen loppumista, harmittelin hetken että olisin sittenkin voinut lähteä Las Vegasin Fitness America-kisoihin. Loma alkaa sopivasti torstaina, keskiviikon olisi voinut tehdä sisään ja lentää Vegasiin, kisailla viikonlopun ja lomailla seuraavan viikon. Aikataulu olisi ollut täydellinen.

Toisaalta, nyt oon saanut rennolla otteella kokeilla kaikenlaista uutta ja oon saanut valtavasti uusia kokemuksia, joita dieetit ja tiukat treeniohjelmat olisi kyllä rajoittaneet. Kaikenkaikkiaan voin olla tyytyväinen sekä tämän vuoden kisakokemuksiin että työjuttuihin, ei siis valittamista :)

Ei kommentteja: