torstai 1. toukokuuta 2008

Day 1 ( May 1 )

Hyvä päivä aloittaa bloggaaminen: Toukokuun ensimmäinen päivä, kesän ensimmäinen päivä, tai siltä ainakin tänään tuntui. Ihanaa lähteä Tikon kanssa ulos kun ei tarvitse pukea mitään ylimääräistä - tossut jalkaan ja menoksi.

Se on kumma miten auringosta saa virtaa.. tai sitten se on tää kolmen päivän sairasloma joka aiheuttaa sen että sitä purkamatonta energiaa kertyy! Polvi alkaa olla sunnuntaillisen rusauksen jälkeen jo parempi. Enää ei ole särkyä kuin jos liian kauan on samassa asennossa, eikä vihlontaa kuin kiertäessä, eli parempaan suuntaan mennään. Etureisi vielä kävellessä hapottaa ja pohje on jumissa, mutta muuten jalka on kunnossa ;)

Jalkatreenin keskeytyminen harmittaa todella, reidet kun ei vielä ole kasvaneet toivotulla tavalla, mutta täytyy olla onnellinen ettei mitään ole polvessa totaalisesti hajalla, ja treenaamaan pääsee varmasti pidemmittä tauoitta.

Tietysti harmittaa se, että töistä joutuu olemaan viikon pois, mutta sitä harmitusta totisesti hälventää auringonpaiste ja linnunlaulu joista ei kuukausiin ole päässyt nauttimaan. Todella huonolla omatunnolla siis nautin tästä sairaslomasta!

Ei kommentteja: