lauantai 3. toukokuuta 2008

Toinen päivä blogissa, kolmas kesässä

Tää päivä meni touhatessa kämppään uutta järjestystä. Tarkoitus oli mennä salille tekemään kevyt yläkropan pumppi, mutta Tiksun aamulenksun aikana kypsyi ajatus että reilu vuosi ilman telkkaria saa riittä, ja uus töllötin ostetaan tänään! Sitä ennen oli raivattava ahtaasta pikkukodista tilaa valtavalle televisiolle, joten sähkörummut sai väistyä.. sitä varten piti tietysti raivata tilaa varastoon. Lopputuloksena kaikesta raivaamisesta 7 muovikassillista tavaraa kierrätykseen ja 4 roskikseen. Viimekuussa siivottiin vaatehuone ja vietiin 10 kassillista kierrätykseen. Kuka sitä ylimääräistä rojua meille laahaa?

Etsittiin sopivaa telkkua ja vertailtiin hintoja, löydettiin sopiva ja vertailtiin hintoja, muistettiin väärin hintoja ja muistettiin väärin ominaisuuksia, lopputuloksena kolme käyntiä cittarissa, 2 gigantissa ja satunnaisia muita liikkeitä, ja kahden tunnin intensiivisen metsästyksen jälkeen napattiin cittarista LG:n 32" LCD juuri kun meitä oltiin ajamassa ulos kun ne halus sulkea tältä päivältä. Me ei haluttu odottaa huomiseen, joten tarvittiin nopeita päätöksiä, ja se meinas kyllä tuottaa hankaluuksia näinkin päättäväisille ihmisille kuin me ollaan ;)

Nyt 12h puurtamisen jälkeen on ihanaa istahtaa sohvalle ja katsoa TV:n digitaalista antia. Koti on taas ihan eri näköinen ja tosi siisti. Ei me taidetakaan etsiä uutta asuntoa.

Ei kommentteja: