torstai 8. toukokuuta 2008

Torstai on toivoa täynnä

Pitkästä aikaa aamuvuorossa. Näin parin viikon tauon jälkeen olis luullu et 4.50 herääminen olis tuntunu pahemmalta, mut nukuin varmaan niin huonosti yön et olin ihan kärppänä pystyssä kun kello soi. Tai no en ihan, mut siis ei ollu niin tuskaista kun monesti aiemmin. Keskuksen avaaminen ja puuron keitto ja kaikki ne aamuvuoron hommat pitä mukavati kiireisenä eikä ajan kulua edes huomaa kuin siitä et jossain vaiheessa tulee kauhee nälkä, eikä sitten auta ku odottaa että joku muu tulee töihin et itse pääsee syömään.

Päiväunet on pakko nukkua heti kotiin päästyä, ellei jo matkalla tuu ratissa torkuttua. Sanoin jo Tikolle et " mennääs sit ulos " ja nukahdin.. koira parka.
Nyt jos lähtee lenkille niin kerkee vielä kokkailemaanki tänään niin että saa taas huomenna jotain syödäkseen. Pienten asioiden ympärillä se pyörii tää ihmisen elämä.
______________________________________________________________

Lenkkiin kului aikaa tasan tunti ( 1:00:54 ) ja keskisyke 137. Puolivälissä loikat 3 x 3 x 10 ja paluumatkalla pari spurttia. Ekan spurtin jälkeen syke 176 ja tokan jälkeen 181. Siitä sitten palautellen kotiin.maisemia reitiltä.. että ihmiset voi olla idiootteja! jättää nyt tälläsiä luontoon..

Tiko oli ihan poikki ja janoissaan.. koira parka, mut ite olisin jaksanu kyllä. Parempi kuitenki pitää nämä kevyen viikon treenit oikeesti kevyinä jotta ens viikolla taas jaksaa liikutella rautaa kunnolla ;)

Ei kommentteja: