tiistai 13. toukokuuta 2008

koulua koulua

Kevään viimeiset lähipäivät Markkinointi Instituutissa. Oikeusopin luennolta sain mukavia vinkkejä ja käytännöllistä tietoa mm työaikalaista ja sopimusoikeuksista. Tiedä vaikka omassa työssä joutuis piankin hyödyntämään näitä oppeja.
Luentojen jälkeen etsiskelin puolisen tuntia Alexiumin Elixiaa ja menin sinne sitten tekee olkapäätreenin. Häiritsevän paljon ihmisiä oli ruuhka-aikaan ja tietysti treeniä hankaloitti uusi sokkelooinen sali josta ei tahtonut löytää oikeita välineita.
vinopenkki käsipainoilla meni 15kg painoilla, kuin myös penkkipunnerrus. Pystypunnerrus 9kg ja vipunostot 8kg painoilla. Muutama sarja vatsaa ja sit vielä lopuks osallistuin Saken ja Jukan jumppatuokioon jossa tehtiin kaikki kolme yhtaikaa staattiset vatsa- ja kylkilankut. Siinä sitte tönötettiin rivissä ku sillit suolassa ja kääntyiltiin samaan aikaan. Näytti varmaan jokseenkin huvittavalta. Sit oliki energiat niin nollissa et meinas näkö lähtee.

Gainomaxit nassuun ja kotiin kullan kanssa samaa matkaa. Mahtaisko Ira ottaa mut Alexille töihin? ;)

Huomisesta tuleekin hektinen päivä kun aamulla on aika peijakseen ja sieltä suoraan tekemään kaks tenttiä ja sitten kotiin lukemaan siihen kevään viimeiseen tenttiin.

Ei kommentteja: