maanantai 20. huhtikuuta 2009

Raskasta

Viikonloppu hujahti ohi kuin varkain, ihan huomaamatta. Rankkaa oli herätä töihin ja rankkaa oli keskittyä työn tekoon kun kaikki muu ois ollu mukavampaa.

Valmentaja soitti ja kyseli kuulumisia. Oli ilo kertoa että treenipainot on noussu jopa parempaa tahtia kuin oma paino, joka sekin on noususuhdanteinen ollut viimeaikoina. Nyt vaihdetaan tasaisen rankka treeni pumppiviikko-raskasviikko -jakoon ja lisätään aerobista treeniä. Ihan hyvä saada vaihtelua tehoihin. Ja nyt on kiva lisätä myös aerobista kun aurinko alkaa paistella ja ihan mielellään on ulkona raittiissa ilmassa. Tosin puolentoista tunnin kävelylenkit hirvittää jo ajatuksena, mutta onneks on koira joka varmasti on ajatuksesta enemmän innoissaan, ja onneks tosiaan ne on kävelylenkkejä!

Tänään kasattiin sitten ihan uudet liikkeet molemmille viikoille. Hyvät raskaat liikkeet joilla saa rautaa nousemaan ja pumppiviikolle pienempiä, hyvän tuntuman antavia pumppiliikkeitä. Katotaas miten tulosta alkaa tulla ;) Tänään oli siis heti vuorossa pumppiviikon jalkatreeni, ja treenatessa ainakin tuntu ihan hyvältä. Vähän oli painot hakusessa ja liikkeetkin uusia joten tottutteluun menee oma aikansa, mut hyvä tästä tulee :D

Ei kommentteja: