torstai 23. huhtikuuta 2009

Työviikko takana!

Johan oli taas viikko.. onneksi vain nelipäiväinen, ja nyt pääsee taas kouluttautumaan siihen mistä oikeesti pitää. Ihanaa nähdä taas niitä kaikkia hyviä tyyppejä. Oikein odotan taas tätä viikonloppua vaikka raskasta taas tuleeki. Ainakin se seuraava työviikko on taas tosi raskas kun lepäilyyn ei oo ollut aikaa. Mutta kai senkin jaksaa kun perjantaina on vappu!! Jei! Ja me mennään Turkuun ja nähdään huipputyyppejä ja vietetään laatuaikaa eikä haittaa vaikka aurinko ei paistais kun ystävät lämmittää ja valaisee synkimmänkin päivän.. ja tietysti se kaikki viini lämmittää ;)

Treenattiin jalat maanantaina, palauteltiin niitä 1,5h kävelylenkillä tiistaina, keskiviikkona pumppitreeni rinnalle, olkapäille ja ojentajille, ja tänään käveltiin tunti ilta-auringossa. Ihana kevät! En lakkaa ihastelemasta tätä kevättä. Ihan ku näkisin auringon toooosi pitkästä aikaa. Taivas on tosi sininen ja ilma päivä päivältä lämpöisempi. Ihanaa kun pikkuisen näkyy vihreetä ruskean joukossa ja leskenlehtiä siellä täällä. Ihanaa kun tulee kesä :) Tosin näin viimeyönä jo unta että kesä lakastui pois ja kaikki oli taas synkkää ja lakastunutta.

Se 1,5h lenkki tiistaina köveltiin ihan eri suuntaan kuin koskaan ennen. Löydettiin mielenkiintosia reittejä, kävelyteitä ja polkuja ja eläimiä ja kaikkee. Tiko ei ymmärtäny märehtiviä lehmiä. Ei välittäny lainkaan vaikka ne oli tosi isoja ja tosi mustia ja tosi onnellisen näköisinä veulas ruokaansa uudelleen. Se oli joku eläinpihatyyppinen juttu jossa on kahvio ja kesäkioski ja grillauspaikkoja. Sovittiin et mennään kesällä sinne kahville kun se on ilta kymmeneen asti auki. Kesää odotellessa :)

Nyt kuitenki leffan pariin. Huomenna koulutukseen. Ei työjuttuja kolmeen päivään!! :D
cid:B2C9771A94DE48A6BD74B61F7C0FC7A9@oemvsno3o82th7

Ei kommentteja: