maanantai 27. huhtikuuta 2009

taas se on maanantai

Viikonlopun kurssi oli raaaaskaaaas. Lauantain 12h pitkä päivä vei mehut sunnuntailtakin, kun tehtiin ohjausharjotuksia kuntosalilla. Lauantain aiheena oli liikkuvuus, ja se oli tosi mielenkiintoista. Sunnuntaina käytiin treenin tehokeinoja läpi, ja se oli ihan supermielenkiintoista, mutta ne kuntosaliohjaukset alko kärsiä keskittymiskyvyn herpaantumisesta. Täytyy vaan muistaa ohjata rauhassa ja ottaa se oma aika eikä hosua. Nyt on vähän sitä vikaa että yrittää ohjata nopeasti heti kerralla kaikki oikein.

Tiesin jo valmiiks että tästä työviikosta tulee raskas. Se kun viikonloppuna ei ehdi yhtään rentoutua, kostautuu sit seuraavalla viikolla. Ei menty salillekaan tänään. Käytiin vaan kaupassa, tehtiin ruokaa ja syötiin. Siinä se, koko päivä. Illalla lähdin Tiksun kanssa ulos ja joku oli pudottanut postiluukusta lapun "hyvä naapuri, älä anna koirasi pissiä pihalle. Tänäänkin pissasi lähelle grilliä eikä ole lasten kiva olla eikä aikuistenkaan" Aaargh! Kauhee adrenaliiniaalto pyyhkäisi yli ja sydän hakkas ja kädt tärisi ja hermostutti ja vähän ehkä itkettiki. Hemmetti. Älkää antako niitten lasten leikkiä pihalla! Älkää pyöritelkö makkaroitanne maassa ennen grillaamista! Vieläki sydän alkaa takoa kun edes mietin.. Meinattiin jo etsiä asunto muualta ja muuttaa pois. Ylireagointia? Ehkä sitä ei tarttis ottaa niin henkilökohtaisesti. Kyllähän mä itsekin tiedän ettei se ole kiva jos joku kuseksii nurkkiin, mutta koiran nyt on saatava pissiä kun se pääsee pitkän päivän jälkeen ulos.

Ei jaksais. Just muristiin päivällä siitä että joka suuntaan saa tapella, kun tuntuu ettei työpaikalla mikään toimi ja suurin osa porukasta on unohtanu perusjutut ja syyt miksi mitäkin tehdään. Kun pystyisin niin menisin töihin, tekisin VAIN omat PAKOLLISET hommani ja lähtisin kotiin. Jos joku tulisi kertomaan että joku asia mättää, sanoisin vaan "jaa" ja jatkaisin töitäni. Tai sanoisin ettei oo mun murhe enkä mä sille mitään voi. Ei puuttuis enää mihinkään eikä edes yrittäis vaikuttaa mihinkään. Seurailis vaan sivusta miten ne tavarat menee esiin mitä menee, miten menee, ja myydään jos myydään. Sama kai se mulle on tuleeko tulosta niin kauan kuin mulle vaan tulee rahaa tilille kuun viimeinen päivä. Nyt siis täytyy kotossallakin miettiä mitä tekee ettei oo kenenkään tiellä. Ei jaksais.

Ei kommentteja: