tiistai 24. elokuuta 2010

Onnea äiti!

Viikonloppuna juhlittiin äipän 50-vuotis synttäreitä Porissa.
Oli mahtavan mukavat kemut: naurua, laullua, soittoa, viiniä, ruokaa ja ennen kaikkea hyvää seuraa - parasta.

Minä ja mun veljet <3    
Ihanaa kun juhlissa oli vain ja ainoastaan kaikkein läheisimmät sukulaiset. Ei olla miesmuistiin oltu kaikki serkuksetkaan samassa paikassa samaan aikaan, vaikkei meitä ole kuin viisi.

Mää ja rakas serkku
Kenelläkään ei ollut lahjoistakaan paineita, kun äiti pyysi multa lahjaksi meikin, serkkupojan vaimokkeelta kampauksen, ja kaikilta pojilta kitarointia ja laulua. Veljen kihlatun tehtävä oli pitää anoppi ruuassa, ja serkkutytön tehtävä pitää tädin viinilasi täynnä.
Itseasiassa mun toisen veljen tehtävä oli pitää huolta että äiti juo myös alkoholitonta juomaa pitkin iltaa, mutta koska Poopsi mielummin musisoi, meinas juhlakalun juhlakunto äityä villiksi ;)

Tiko väsähti ekaks!
Parhaatkin juhlat loppuu joskus. Tällä kertaa kukaan ei haastanut riitaa, ei tullut sanaharkkaa, kukaan ei halunnut jäädä juhlimaan pidempään kuin muut eikä kenenkään juhlat loppuneet ennen aikojaan. Kaikki selviytyivät sinne minne oli tarkoituskin, eikä kukaan nukkunut vessassa, puutarhatuolissa tahi paljussa.
Hyvät bileet kaiken kaikkiaan :)

Lauantai oli yllättävän mukava, kun ottaa huomioon juhlatunnelman määrän, ja sunnuntain kotimatka oli kerrassaan leppoisa. Neljä tuntia meni nopeasti kun seurana oli pari polttarivierasta joilla riitti kemuistaan kerrottavaa koko matkaksi.

Pienet päikkärit oli nukuttava ennen pumppituntia, enkä ihan kunnolla tainnut herätä ennen alkulämppäribiisin loppua kun puhelin ihan mitä sattuu.

Maanantaina suunnittelin meneväni PowerStep-tunnille, mutta olo oli lämpöinen ja heikko joten jätin väliin. Toivoin että olo johtuis huonosti nukutusta yöstä ja painajaisista, mutta sama lämpöily jatkui vielä tänään. Vedin kuitenkin Combatin, vaikkei se ehkä ollut kovin järkevää. Toivottavasti kunto ei tästä paljon pahene. Seuraava ohjaus olis vasta sunnuntaina, joten tarvittaessa pystyn kyllä lepuuttaa, mutta se onkin eri asia haluanko lepuuttaa!
Tahtoo treenaa!!
Vääntää rautaa ja riehua vaparin kimpussa!
Nyt!
Heti!

Ei kommentteja: