keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tehokasta iltaa

Combat-kollega on viimeistä viikkoa töissä ja halusi juhlistaa sitä kimppaohjauksella mun tunnilla. Sovittiin että hän vetää kolmen vuoden takaisesta ohjelmasta 1-5 ja mä uusinta 6-10 (sääntöjen mukaan ohjelmia miksattaessa vähintään puolet on oltava uusinta).
Oli tosi siistiä olla asiakkaan roolissa kun vedettiin mulle outoa ohjelmaa nopeilla vaihdoilla - olin pari kertaa ihan pihalla. Mikä käsi ja mikä jalka ja mihin suuntaan? Joissain tilanteissa peilikuvana tekevä ohjaaja on hämäävä.

Compsun jälkeen huristelin äipän luo taikomaan värit kulmiin ja ripsiin perjantain synttärijuhlia silmällä pitäen, ja veistelemään isäpuolen jaloista ylimääräiset kovettumat pois. Lääkäri käski pistää jalat kuntoon ja tämä meni ja otti taas katkoteräveistä käteen. Hölmö, hölmö, hölmö mies -sitä varten on kosmetologityttäret pitämässä huolta! Ei kai niitä koulutuksia ole huvikseen hankittu ;)

Eilisistä höntsäilyistä on yläselkä ja takaolkapäät kipeet. Vaikka en tehnyt juuri mitään voimaliikkeitä. Suosittelen siis toisinaan kokeilemaan yhden käden ojentajapunnerruksia!
Tein muutaman käsi penkillä, ja muutaman lattialla toisen käden avustuksella, ja näköjään ne riitti ärsykkeeksi, vaikka ojentajapunnerruksia tulee kaksin käsin tehtyä joka combatissa. Hassua.

Ei kommentteja: