maanantai 16. elokuuta 2010

Tarviiko ihmetellä?

Tarviiko ihmetellä miksi väsyttää, jos treenikertoja on viikossa 8? Hah, ja ihan huomaamatta.

Sain äipälleSATSin viikkopassin ja käytiin kokeilemassa eri lajeja. Olin niin ylpeä kun äiti kävi vikalla lomaviikollaan neljä kertaa treenaamassa, ja tulin vasta sitten ajatelleeksi, että näiden kimppatreenien lisäksi mulla oli omatkin tunnit.

Eilen oli tosi hyvä lataus BodyPumpissa. Sunnuntaitunneilla on aina hyvä fiilis ja levänneet treenaajat kokeilee rajojaan. Sali oli melkein täynnä ja eturivi täynnä ekakertalaisia, takarivissä sällejä joiden kamppailua painojen kanssa on aina hauska seurata. Kun ei ne ymmärrä että pitkiä pumppisarjoja tehdessä joutuu laittaa pienen pienet painot jos ei lihat ole siihen ärsytykseen tottuneet.

Tänään kävin vähän salilla höntsäilemässä ja testailemassa vaparimusavaihtoehtoja. Jalka nousi aika kevyesti ja muutamia uusia vaparipätkiä olis jo valmiina. Nyt odotellaan että olis aikaa miettiä ja pohtia ja opetella uusia liikkeitä :) Jei!!! Uuden koreografian tekeminen se vaan on aina yhtä kivaa - kunnes tulee se hetki kun kaikki ideat on käytetty ja aukkoja on vielä täytettävänä.

Koreografian lisäksi pitäis jostain taikoa nyt myös sitä lihasmassaa. Tämä mun massakausi on nyt epäonnistunut toooodella pahasti. Niin paljon aerobisia tunteja ja pumppeja vedettävänä, että omalle lihasten kasvatukselle ei ole ollut mahdollisuutta. Paino on pudonnut taas lähes siihen, mistä alun perin lähdettiin nostamaan. Ja koska kunto on lähes sama, vois ajatella, että lihasta on tullut kahden vuoden aikana kilo. Se ei oo paljon.

Nyt olis muutama kuukausi aikaa syödä hyvin ja nostaa rautaa, kunnes taas vuoden vaihteessa aletaan keventää. Hui :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ex-työkaverimuru :)

Sullako tähttäimessä kevään kisat 2011? Tietää olla taas yleisössä! :)

- Jenni N