tiistai 19. lokakuuta 2010

Kehon koostumusta

Kehon koostumusta tutkittiin tänään salillemme hetkeksi rantautuneella Tanita-mittarilla. Olin ohjaajakollegan harjoituskappale, joten nauramiseksihan se meni koko touhu, onneksi Tanita ei hepuleista välitä vaan tekee työnsä tarkasti ja tunnollisesti.

First things first: Rasva% kertoi sen, mitä olen sanonut jo aiemmin, eli käynnissä on huonoin massakausi ever! Naisena olen tietenkin tyytyväinen 16,8 rasvaprosenttiin, mutta kun halu ja tahtotila olisi kasvattaa lihasta, rasvaakin tulee väkisin. Ja koska rasvaa ei ole, ei ole lihastakaan :/

Puhdasta kuivaa lihasta kehossani on vaivaiset 11,5kg. Naiseksi aika paljon, mutta fitnessurheilijaksi melko vähän.

Hienoa oli huomata, että vasen ja oikea puoli on symmetriset ja keskivartalokin voimissaan. Nyt tiedän myös perusaineenvaihdunnan kulutuksen, joten riittävä energiansaanti on ainakin teoriassa helppo turvata. Jep jep. Teoriassa.

Voi kunpa massan lisäykseen riittäisi painon nousu keinolla millä hyvänsä. Olisi helppoa syödä hamppareita, makkaraa, jätskiä ja suklaata reilusti yli päivittäisen energiatarpeen, mutta valitettavasti ainoa massa joka sillä lisääntyy, on se rasvamassa.

Eihän mulla ole edes varaa syödä enempää! Nyt kun jo melkein sain talouden balanssiin ja tili on muutaman euron plussalla ennen tilipäivää, sain parkkipirkon pikavoiton salin pihasta. Parkkiaika ylittyi 15min, ja lappu oli kirjoitettu minuuttia ennen kuin pyyhälsin autolle. Otti pähän. Paljon.

En muistanut enää koko parkkiaikaa kun niin usein hengailen salilla iltaisin, jolloin kiekkoa ei tarvita. Vieläkin ottaa päähän. Paljon. Sillä 40 eurolla olis saanut paljon kananmunia ja raejuustoo.

--

Ei kommentteja: