sunnuntai 17. lokakuuta 2010

normipäivä

Eilinen Yogan näyttöpäivä meni hienosti ja nyt saan sitten ohjata perustunteja ja keväällä mennä YogaAdvance-koulutukseen :D

Kunpa pian saisin oman tunnin, koska tuurauksia tulee tosi harvoin ja sit ne jutut unohtuu ja ohjaaminen aina kovasti. Täytyy ahkerasti itse käydä edes tunneilla.

Ilta oli paras mahdollinen: hyvä leffa, minisuukkoja, salmiakkia, popcornia ja pähkinävoileipää, ja tietysti parasta seuraa! Toki uni ei meinannut tulla tuon sokeripommin ja kauhuleffan jälkeen, mutta onneks ei ollut mikään kiire herätäkään :)

Tänään tuttu sunnuntaicombo: BodyPump ja BodyCombat. On se aika raskas jos ihan tosissaan vetää. Pystyisköhän ottaa kevyemmin jos oikein yrittäis?

Pelkään että alaselkä sanoo sopimuksen taas irti, sellasta vihlontaa on aina tuntien jälkeen. Viimeks fyssari kielsi tekemästä eteentaivutuksia, joilla aina automaattisesti koittaa kipeää selkää venyttää. Oon vaan unohtanut miksi ja mitä se käski sen sijaan tehdä :/ Ehkä niitä hermovenytysjuttuja.. tai ehkä pitäis vaan syödä kuuri särkylääkettä ja toivoo että normaali liikkuminen auttaa. Tai sit jos koittais levätä vähän aikaa. Onneks on vaihtoehtoja! ;)

Ei kommentteja: