torstai 7. heinäkuuta 2011

Silmämääräisesti

Silmästä saattaa ajan kuluessa ja dieettien harjaannuttamana tulla vaa'an tarkka, ehkä jopa tarkempi.

Eräänä päivänä söin leipää ja halusin päälle tomaattia. Katselin kauniin punaista palleroa ja ajattelin "about puolikas olisi hyvä". Punnitsin tomaatin: 132g. Leikkasin viipaleet leivälle ja punnitsin loppupuolikkaan: tasan 66g! :DD

Silmämääräisesti katsoen olemukseni on tiivistynyt kesäkuussa, vaikka paino ei juuri olekaan tippunut. Suhteellisen siististä offikunnosta ei tietenkään huimia määriä pudotellakaan, mutta silti sitä joka aamu odottaa että pudotusta olisi reilun kuukauden saldona enemmän kuin 1,5kg.

Silmämääräisesti tarkasteltuna Tikon selkä/jalkaongelma on hieman helpottanut ja koira sekä kävelee paremmin että istuskelee vähemmän. Rappusten nouseminen ei silti aina onnistu, ja saan nousta kolme kerrosta 13kg lisäpaino sylissä. Yleensä jalkatreenin jälkeen ;)

Juu, ja silmämääräisesti vilkuilemalla voi todeta että monet ihmiset saisivat salitreeneistään hurjasti enemmän irti palkkaamalla asiantuntijan avukseen. PT ei ole vain julkkisten hömpötystä, vaan tavallisen treenaajan avain tehokkaaseen ajankäyttöön. Kuinka moni käykään salilla viikosta ja vuodesta toiseen saamatta aikaan tuloksia - ihan vain väärän tekniikan tai treenityylin vuoksi. Samassa ajassa, ehkä jopa vähemmässä ajassa, saisi niin paljon parempaa jälkeä kun tietäisi mitä tehdä ja miten.

Vink vink. Olethan jo tarkistuttanut tekniikkasi ammattilaisella?

Ei kommentteja: