torstai 21. heinäkuuta 2011

Taas ruodussa

Aamulenkki oli hikinen ja käsitreeni kulki Alin avustuksella ihan jees, vaikka dieetti alkaa näkyä vireystasossa ja voimissa.
Parin tunnin nettisurffailupalauttelun jälkeen takaisin salille, tällä kertaa jumppasalin puolelle, ja pitkästä aikaa ihmisten eteen.

Body-lehden sivuilta bongasin taas uuden iloisen fitness-uutisen:
"Fitnessillä on IFBB:ssä suuri rooli, joka korostuu tv-lähetyksissä ja erilaisissa multiurheilutapahtumissa. IFBB haluaa tukea kilpailijoita ja kannustaa heitä kilpailemaan enemmän kansainvälisesti, siksi otetaan käyttöön MM-kilpailussa palkintorahat, jotka ovat:
1.     sija – 1000 euroa
2.     sija – 600 euroa
3.     sija – 500 euroa
4.     sija – 300 euroa
5.     sija – 300 euroa
6.     sija - 300 euroa
Kilpailun Overall-voittaja saa vielä ylimääräisen 1000 euron rahapalkinnon. Rahapalkinnot ovat ensimmäistä kertaa jaossa MM-kilpailussa Novi Sadissa, Serbiassa ensi lokakuussa."

Olishan tuo IFBB:n nettisaitillekin sopinut tiedotteeksi, mutta pääasia että jossain julkaistaan.

Ei sillä että minä olisin menossa MM-kisoihin, mutta hienoa että fitness-sarjaa tuetaan ja boostataan. Laji on kuitenkin näyttävä ja viihdyttävä, mutta kärsii suuresta kilpailijakadosta haastavuutensa vuoksi. Ja jos totta puhutaan, fitness on aina jäänyt muiden body-lajien varjoon. Pikkutytöt jumppaa isojen miesten kisoissa.

Bodyfitness on näistä "tyttölajeista" suositumpi, koska helpompaa on treenata vain lihasta. Vapaaohjelman tekeminen ja liikkuvuuden säilyttäminen kovan treenin ja dieetin aikana tuo haasteita, jotka moni kokee turhan koviksi, varsinkin kun tuomarointi on kautta aikain ollut kovin - miten sen nyt sanoisi - rönsyilevää. Vapaaohjelman arviointiin ei ole selkeää linjaa, ja jokainen tuomari arvioi kilpailijoita ja ohjelmia omien kriteeriensä mukaan.

Ja muihin aiheisiin...

Shopshopshop

Ostin Stockalta kovamuovisen juomapullon jossa on pilli. Ensin olin hieman skeptinen tuon pillin suhteen, mutta käteväksihän se osoittautui. Ei tarvi enää pulloa kallistella ja tiputella vettä päälleen ;)
Pullo on konepesun kestävä, ja kestää siis myös kuumia juomia, mikäli joskus haluan ottaa jumppatunnille vaikkapa kahvia tai teetä ;)

Löysin myös uuden termosmukin vanhan, vuotavan mukin tilalle.


Tämä versio on kahvaton ja saumaton


Edellisessä mukissa kahvareunuksen sauma antoi periksi ja alkoi vuotaa, jolloin kahvi valui mukin syövereihin. Siellä se a) haisi äärettömän pahalta ja b) valui salakavalasti syliin mukia kallistaessa.

(Deja vu: ihan kuin olisin kirjoittanut mukista ennenkin, ja ihan kuin joku olisi epäillyt ettei kahvi pysyisi lämpimänä...huh!)

Nämä luxury-tuotteet (tarpeelliset vaan ei välttämättömät) ostin synttärilahjaksi saamallani Stockan lahjakortilla, eli kiitos kovasti Jukka ja Meeka :)

Jumppaa taas

Alkuviikosta lupauduin sijaistamaan BodyCombat-tunnin tänään, kun luvattiin että saan ohjata sen vanhan ohjelman, jolla koko viime kevät vedettiin. 

Luulin että muistaisin sen paremmin.

Tuntipalkaksi ei taas montaa euroa jää kun on pitänyt harjoitella ohjelma läpi 3 kertaa ennen varsinaista ohjausta.

Puolituntia lähtöön. Nyt alkaa jännittää. Ihana jännitys - tätä mä näköjään olen kaivannut :)

KIA KAHA!


Ei kommentteja: