keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ihan tavallista

Perus "kevyt viikko" taas. Tiistaina Power Platea ja kahvakuulaa aamupäivällä, iltapäivällä BodyCombat ja illalla vielä kävelylenkki (hoito)koiran kanssa. Hupsista. Mites se kevyt viikko aina lähtee käsistä? ;)


Tänä aamuna piti pisuttaa Daisy ja lähteä aamulenkille yksin, mutta Daisuke päätti itsepäisesti lähteä mukaan. Ja niin me tytöt lenkkeiltiin. Tunti käveltiin Jokiniemi-Tikkurila-Hiekkaharju -akselilla, jonka jälkeen raahasin koiran väkisin sisälle. Siitä se sit suuttu ja näytteli mulle kieltä pitkän aikaa.


Päivällä kävin kaverin kanssa katsomassa brankkareiden kisailua:

Brankkarit tosi testissä - tule mukaan Rautatientorille 10. elokuuta!

Oli ne kovassa kunnossa! Valitettavasti kamera jäi treenikassiin jonka vein salille jo etukäteen. Ei palomiehiä turhaan tituleerata kovakuntoisimmiksi kavereiksi. Saahan ne toki treenata työaikana ja työn puolesta pitääkin olla kovassa kunnossa. Huh huh.

Illalla kävin vetämässä yhden kiertoharjoittelun, juoksin puolen tunnin kevyen setin ja venyttelin pitkän kaavan mukaan. Se oli oikeeta kevyen viikon hommaa!

Täytyy vielä ihmetellä yhtä asiaa. Ulko-ovessa olevaa ilmoitusta nimittäin.
Eikö yhtään tarkempaa aikaa osata töille laittaa? Tehdäänköhän työvuorolistakin näin epämääräisesti?


Käytävän lattian pesu ja vahaus suoritetaan 8.8 - 11.8 klo 7-16, jolloin pitää välttää turhaa liikkumista. Ihan ku muulloin kaikki liikkuis turhaan käytävissä. Ja arvatenkaan kolmen ensimmäisen päivän aikana ei mitään ole tapahtunut...

Ei kommentteja: