maanantai 22. elokuuta 2011

Puhtaasti Paras!

Tänään tuli (taas) postia ADT:lta, eli Anti Doping Toimikunnalta.

Koska "testimateriaalit" 29.7 tehdyissä testeissä oli niin laimeita, pyysin että normaalista poiketen tiedot testituloksista lähetetään minulle, jotta tiedän onko testi onnistunut.

Vaikka en epäillytkään itseäni ja puhtauttani, syke nousi silti kirjekuorta avatessa. Harvoin negatiivinen testitulos on niin positiivinen ;)


Nyt uskalsin allekirjoittaa ADT:n sivuilla vetoomuksen puhtaan urheilun puolesta, kun on itsellä mustaa valkoisella. Ei itseni, vaan epäilijöiden takia!

Puhtaasti Paras -sivusto löytyy osoitteesta: www.puhtaastiparas.fi. Allekirjoita vetoomus jos olet puhtaan urheilun puolella :)

Mitäs muuta...

Perjantaina olin Fressin henkilökuntainfossa.
Narinkkatorilla oli joku ihme italilalaisten herkkujen esittely. Koko tori oli täynnä kojuja, jotka oli täynnä kaikkee iiiihaaaanaaaa: leipää, leivoksia, pullaa, keksejä, karkkeja, nougatia, kinkkua, salamia...
Kuola suupielistä valuen sinnittelin läpi alueen. Oli vaarallista vilkuilla ympärille, koska kojuista paitsi leijaili herkkujen huumaava tuoksu, myös tarjottiin maistiaisia suussa sulavan näköisistä vehnäsistä. Huh.

Indiskasta löysin itselleni uuden kahvikupin. Jos en onnistu vähentämään kahvin juontia, on parempi ostaa muki jonka avulla selviän aamusta vain yhdellä mukillisella. Ai kuinka niin itsensä huijaamista? ;)


Kuva ei tee oikeutta tälle 0,75 litran kaunottarelle. Ostin joskus Sakelle Cars-mukin, johon hulahtaa helposti meidän päiväkahveista reilu puolet. Koskaan ei jää mulle santsikupillista. Ihan vaan vertailun vuoksi vielä yksi kuva:

Tää muki on myös puhtaasti paras!

Ei kommentteja: