lauantai 13. elokuuta 2011

Uusia juttuja

Daisyn hoitoaika meillä loppui kun sen oma äiskä ja iskä tuli reissusta kotiin.
Hoitotäti (nauttii aamulenkeistä ilman koiraa, ja) sai tuliaisiksi sammakkoprinssin


Se on kastelukannu :)

Käytiin tänään treenaamassa Leppävaaran Fressillä, joka on MUN UUS TYÖPAIKKA! :D
Hip hei, aloitan siellä Personal trainerina tässä ihan kohta. Vielä on sen verran jäljellä irtisanomisaikaa Satsilla että ehdin ainakin yhden BodyCombatin ohjata.

Fressi Leppävaara on entinen Danafitness, jossa ainakin Danan aikoina kävi kuulemma paljon bodyurheilijoita, sekä kehari- että fitnesslajeista. Ja laiteet oli sen mukaiset :)

Ihan superhyviä laitteita: vanhaa Kraftwerkia ja Gym80-laitteita. Valinnan varaa oli tosi hyvin.

tarkoitus oli kokeilla kaikkia laitteita vähän, jotta tiedän missä mitäkin on ja miten kaikki toimii. En ihan kaikkia vieläkään tiedä ;)

10min. fillaroinnin jälkeen lähdettiin rundille. Pari erilaista ylätaljaa, joissa molemmissa tuntuman sai paljon paremmin kuin Technogymin uudessa taljassa, jolla olen viimeiset 1,5 vuotta yrittänyt selkää treeata.

3 erilaista alataljaa ja T-kulmasoutu. Iso plussa!


Monta erilaista vatsalaitetta ja vatsapenkkiä, Ab Coaster ja Ab Solo takaavat monipuolisen vatsatreenin, jos vaan oma motivaatio riittää liikkeiden vaihteluun


Ab coaster
Ab Solo

Reilun tunnin tahkoamisen jälkeen ei oltu edes puolivälissä.
Sakke parka oli jo ihan poikki ja pyysi että voitais jo lähteä, mutta ei. Enhän mä vielä suostunu lähtee: "ei ku tämä vielä", "ja toi on pakko kokeilla, ja toi", "ihan nopeesti tää yks vielä", "vilkaistaisko ihan yhtäkkiä vileä toi toinen puoli" ja "anna mä näytän sulle yhden kivan vielä..."

Vielä jäi siis monta ihanaa rautakasaa testaamatta, mutta onhan niihin aikaa tutustua. Yksi lemppari oli Gym80 dippilaite. Painopakkaan tarpeeksi painoa, persus penkkiin, jalat rullan alle ja dippikahvoista painetaan alas. Liike simuloi hienosti dippiliikettä, mutta ojentajista saa rutistettua paremmin voimaa kuin lisäpainolla dipatessa. Iso plus!


En uskaltanu ottaa vielä kameraa mukaan salille kun en tiedä saako siellä kuvata. Luultavasti saa mutta en halunnut ottaa riskejä.

Pukuhuoneesta uskalsin ottaa kuvan
...ja aulasta. Siellä on takka!
...ja hierova tuoli. Kerrankin olin kuulemma suihkussa liian nopea ;)
Ja sitte, jos ihmettelet miksi kaupasta loppuu tarjousjauheliha tai broisku heti aamusta, syy löytyy täältä


Kun sitä menee paljon, sitä on myös ostettava paljon, vaikka tuntuukin hassulta kantaa kahden hengen talouteen kassi kaupalla kamaa.


Lauantai jatkuu hyvällä energialla!

2 kommenttia:

Metallisydän kirjoitti...

Mä viimeistelen vatsatreenin aina ab coasterilla, hitailla polttavilla toistoilla. Mahtava laite :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uudesta duunista!!! Jatkatko Fressillä myös ryhmäliikuntaa?

Jenni N