maanantai 1. elokuuta 2011

ADT:sta päivää!

Lauantaina olis ollut Karma-Rock Harjavallassa ja Suurajot Jyskälässä, mutta me päätettiin jäädä kotiin ja viettää kiva päivä yhdessä. Sitä paljonpuhuttua laatuaikaa.

Kuinkas sitten kävikään? Sakella oli nettisivuongelma. Joku juttu ei toiminut ja sitä piti säätää, säätää ja säätää.
Ovikello soi: "Onkos Johanna kotona? Antidopingtoimikunnasta päivää, me tultais testaamaan."

Jaaha. Käykää peremmälle. On muuten tosi hassua, että joku seuraa kotona koko ajan, jos se joku ei ole koira. Testaaja ei siis saa päästää testattavaa silmistään hetkeksikään sen jälkeen kun testikutsu on esitetty.

1. Kun paperityöt on tehty, henkkarit tarkistettu ja vesipullo juotu, kädet pestään ilman saippuaa.
2. Valitaan testipurkki, joka poistetaan muovistaan koskematta sen sisäpintaan. Samalla tehdään valmiiksi viilto testipurkin kannen pussiin.
3. Purkkiin pissataan vähintään 90ml ja rakko tyhjennetään kokonaan, jotta se neste ei laimenna mahdollista seuraavaa näytettä. (Testaajan näköyhteys säilyy!)
4. Valitaan testipaketti, jonka sinetti poistetaan varmistuen siitä, ettei pakettia ole avattu aikaisemmin.
5. Tarkistetaan, että testipaketissa, molemmissa näytepulloissa ja niiden korkeissa on sama 7:n numeron sarja.
6. Näytettä kaadetaan siniseen B-näytepulloon n.1/3 ja punaiseen A-näytepulloon n.2/3, mutta jätetään pieni tippa näytteen vahvuuden tarkistusta varten. Sitä varten testaajalla on digitaalinen mittari. 0,05 on tarpeeksi vahvaa, jotta labra saa tuloksia.
7. Näytepullojen korkit väännetään visusti kiinni ja pullot käännetään ylösalaisin, jotta varmistutaan siitä, etteivät ne vuoda. (Tätä toivotaan varsinkin, jos näytteet jaetaan ruokapäydän päällä ;) )
8. Ennen näytteiden poispakkaamista varmistetaan vielä että kaikki numerosarjat ovat samat sekä paketeissa, pulloissa että papereissa.

Mun tapauksessa sama toistettiin kolme kertaa, ennen kuin saatiin riittävän stydiä kamaa labran käyttöön ;) Kun kerran testataan niin tehdään se sitte kunnolla! Kuuma ilma, runsas veden juonti ja dieetti kuulemma selittävät hyvin tämän laimeuden. 2,5 tuntia siihen kaikkineen sitten meni. Onneksi tädit oli oikein mukavia - ihan ku olis ollut kavereita kylässä. (Pitäisköhön mun oikeesti hankkia enemmän ystäviä?)

9. Papereihin kirjataan kaikki luontaistuotteet ja lääkkeet, joita on viimeisen kuukauden aikana käyttänyt. On muuten melko vaikea tehtävä varsinkin sieettiaikana muistaa mitä kaikkea on tullut käytettyä. Siis kaikki palkkarit, auringonhattu-uutteet, e-pillerit, särkylääkkeet, vitamiinit, kalaöljyt, KAIKKI suihkeet, voiteet ja öljyt. Suosittelen pitämään kirjaa kaikesta! Kisapaikoille kuulemma kannattaa ottaa mukaan valmis lista, joka on helppo antaa testaajalle tarvittaessa.

10. Jokainen testattu urheilija saa kultaiset kengännauhat. Paitsi minä. Saan ne postissa jälkikäteen.


Lauantai jatkui vieraiden lähdettyä ruokailulla, ja Saken osalta töillä, mun osalta treenillä.
Siinä se sitte oli, meidän laatulauantai.

Rakkautta on lukita työhuone.

Illalla huomasin Sakessa pieniä ylirasituksen merkkejä ja vakuutin, että nyt kannattaa antaa päälle jotain muuta kuin tietokonetta. Yksi päivä jotain ihan muuta.
"Turha juosta pyörän vieressä, ota hetki aikaa niin pääset lujempaa!"
Näppäränä tyttönä laitoin sunnuntaiaamuna työhuoneen oven lukkoon ja avaimet piiloon.
Hih. Toimi! Oli tosi kiva ja rento päivä.

Tänään olikin sitten tosi jännä päivä. Kiva mutta jännä. Siitä tarkemmin joskus myöhemmin.

Energiaa!

Ei kommentteja: