sunnuntai 13. marraskuuta 2011

FAF IC

FAF = Fitness Academy of Finland (www.faf.fi)ja IC = Indoor Cycling (eli spinning).

Tuli siinä sisäänajettua uudet pyöräilykengät parin päivän sisäpyöräilykoulutuksessa.

Mukavat kaksi päivää takana. Meillä on ihanan pieni kuuden hengen ryhmä ja kouluttajana pieni ja sirpakka Katarina Hemling.

Pari poljettua tuntia ja muutamat tekniikka- ja ohjausharjoitukset tuntuvat lihaksissa, kaikki uusi ja vanha informaatio tuntuu päässä ja kokonaisuudessaan viikonloppu oli tosi kiva. Aika hurahti tosi nopeasti.

Pyöräily on tosi kokonaisvaltaista touhua kun sitä tekee ihan tosissaan ja oikealla tekniikalla. Jalat, selkä, kädet ja jopa vatsa joutuu töihin kun uskaltaa vaan laittaa tarpeeksi vastusta. Syke huitelee (hallitusti) taivaissa ja hiki virtaa. Se on ihanaa!! Ja ne pyöräilykengät oli ihan mahtavat. Ikinä enää en halua polkea tavallisilla kengillä -en ehkä edes omalla Tunturilla ;)


Seuraavaa kahden päivän pätkää joutuukin odottamaan pari viikkoa. Sillä aikaa treenataan polkemista ja ohjaamista ja pyöräilytunnin rakentamista. Haasteena on opetella polkemaan kevyesti ja tekemään basic-tunti, jolla aloittelijatkin pärjää. Helpompaa olis vaan painaa se tuttu veren maku suussa ;)

Palautukseen vihersmoothie ja äidiltä saatua Skarppia... sitten unta kuulaan ja kohti uutta energistä viikkoa :)Ei kommentteja: