keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kohta poljetaan lujaa!

Vapaapäivänä on just kiva herätä 7.00 ja lähteä stadiin lääkärin tutkimuskäynnille, ihan vain kuullakseen että on mennyt ihan turhaan - palataan asiaan kuukauden tai parin päästä. Jaaha.

Reissusta teki kuitenkin onnistuneen My Brand New Shimanos!!
Tervetuloa Indoor Cycling - koulutusviikonloppu :DForumin Intersportissa kengät 119€ + klossit 22,90€. Olisin Fressin ohjaajana saanut -30% hinnasta, mutta ei ollut kokoja.

Stockmanilla samat kengät 99€ ja klossit 14,50€. Paitsi että viime vuoden malliston kivamman värisen kengän pakettiin kuului klossit ja Shimanon sukat. Koska rahapussista löytyi vielä kanta-asiakaskuponki -20%, jäi koko setille hintaa alle 80€
Kuka olisi uskonut että Stockalla on halvempaa?! En minä ainakaan.

Forumissa kävelin pari kertaa Arnoldsin ohi ja sain vastustettua kiusausta pysähtyä donitsikahville. olin tyytyväinen, kunnes ymmärsin ettei ollut mitään syytä kieltäytyä. Olisin ihan hyvin voinut nautiskella siitäkin stadin reissusta koko rahan edestä.

Kotimatkalla kävin vielä treenaamassa eilen auki hierottua selkää ja olkapäitä. Olisin voinut fiksumminkin treenin kohteen valita, mutta oli niin kivaa kun selällä sai tehtyä taas jotain.
Kamera oli mukana laukussa, muttei tullut salin puolelle asti. Hups.

Ylätaljaa 6 x 10-15
Kapeeta alatalja 6 x 10-15
Kulmasoutua käsipainoilla 3 x 10-12
takaolkapäät taljassa & käsipainoilla yht. 5 x 15
vipunostot sivulle kp 3 x 12

Ihanan aurinkoisen päivän kruunasi mahtavan mukava sähköposti josta tuonnempana sitten lisää ;)

Vuohenjuusto-ruccola-karppisämpylä ja suklainen vihersmoothie. Namsk!

Ei kommentteja: