torstai 17. marraskuuta 2011

Yhteistyössä...

Yhteistyössä Johanna ja WRANGE! :D

Jei! Sponssisopparin eka mukavuus oli kuukauden lisäravinteet. Nyt ei kasvaminen jää ainakaan protskun puutteesta kiinni. Ihanaa kun voi luottaa siihen, että saa lihaskavuun tarvittavat ravinteet takuuvarmasti vaikka olis matti kukkarossa.

Tämän peruskuntokauden eka kova jalkajumppa tuntui mahtavalta ja meni perille. Oli sitä jo odotettuki, mutta nyt vasta selkä kesti.

Kyykky
Jalkaprässi
Ponnistukset penkiltä
Ponnistukset vaakaprässissä
Pohjeprässi
Taka- ja etureidet taljassa

Hyvästä treenilatingista tietysti iso kiitos myös Wrangen ekalle ravinnepaketille, jonka teho oli ainakin psyykkisesti massiivinen :)

Kiitos QNT Beta Blastin treenissä oli sopivasti pirteyttä ja tuntumaa. Palkkarit sekottu hyvin smartshakessa, jonka pohjapaloissa kulkee mukavasti vitskut ja mineraalit mukana. Huippua! Oon pitkään halunnu tollasen smartshaken, mut en vaan ole malttanut ostaa kun tavallisia shakereita on kaapit piukassa.

Metapuren protskussa mansikka-banaani on aika jännä uus maukukokemus.


Seuraavaksi vastavuoroisuuden nimissä patsastelen uuden kuvaston Puma mallina (juu juu  puumanainen, haa haa!), mutta jostain syystä musta tuntuu että sekin on mulle vaan ja ainoastaan kiva juttu ;D

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Onnea! (jostain syystä edellinen onnittelu ei tullu näkyviin?!=D)

Dexteri kirjoitti...

Ohhoh onnea kovasti sponsorista :D Sellanen kyllä auttaa ihan varmasti jossain määrin taloudellisesti ja buustaa kivasti draivia :)