maanantai 26. marraskuuta 2012

Hiusjuttuja

Uuteen viikkon on hyvä lähteä huolletuilla hiuksilla. Studio Helmin Milla laittoi raidat pitkäksi venähtäneeseen tyveen - joka ei kuulemma näyttänyt ollenkaan niin pahalta muiden silmään kuin omaani. Omaani se oli jo yhtä ankea kuin tämä Suomen harmaa talvi.


Pidennyksiä ei tarvinnut vielä nostaa, ne menee vielä toiset 6 vkoa. Varasin uuden ajan jo väriin ja nostoon. Tässä vielä kuvaa kuinka hyvin hiukset saa suoriksi pelkällä föönillä ja harjalla. Hiukan selvemmin näkyy omien hiusten ja jatkeiden raja kuin suoristusraudalla käsittelyn jälkeen, mutta suoristelu on turhaa jos seuraava määränpää on kuntosali ;)

Hiuksia tärkeämpi on tässä kuvassa ehdottomasti Millan ilme! :)
Hiukset ovat alkaneet mennä enemmän ja enemmän takkuun pesun jälkeen. Tulee lapsuus mieleen kun suihkuun menoa yrittää lykätä aina vaan pidemmälle, ettei tarvitsisi selvitellä pehkoa hartiat tulessa.

Pidennykset kuulemma kuivuvat ajan mittaan, ja siksi takkuuntuvat helpommin. Neuvo oli, että pesun jälkeen PITÄÄ pyyhekuivata ennen hoitoainetta, pelkkä puristelu EI RIITÄ. Mutku mutku mutku mä en jaksais! Sitä varten pitää olla kaks pyyhettä! Ei, mä en tahdo! Muistin, miksi aina leikkautan lyhyen mallin kun saan kasvatettua olkapäiden yli...

Kotona testasin onko se pyyhekuivaus niin merkittävä juttu, ja oli se. Kyllähän sitä sotkua joutui edelleen selvittelemään omaan makuuni liian kauan, mutta helpommalla pääsin kuin ennen.

Sileän ja takuttoman (pidennys)tukan salaisuus siis on:

1. Kosteuttava shampoo + hoitoaine
2. Shampoon vaahdotus aina vähintään kaksi kertaa
3. Pyyhekuivaus ennen hoitoainetta
4. Selvittävä hoitoseerumi


Mahtavaa viikkoa ja hyviä suihkuhetkiä ;)

Ei kommentteja: