sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Fressi Convention 2012

Joka pyhäinpäiväinen Fressi Convention oli tänä(kin) vuonna ihan huikea. 200 Fressiläistä kokoontui Fressi Clubhouseen Vuosaareen koko päiväksi treenaamaan, kuuntelemaan luentoja, hengaamaan ja treffaamaan toisiaan, iltaa vietettiin kaikki yhdessä Hotelli Rantapuistossa.

Jumppia pyöri koko päivän kuudessa eri tilassa, luentotilassa luennoitiin lähes taukoamatta ja Wrangen messutiimi oli myymässä vaatetta ja patukkaa.

Mun päivän aikataulu oli tällainen:

10.00 Minun ohjaama Gym Circuit + keskivartalo
10.45 Balletone
11.15 Räjähtävä voima

12.15 Lounas (kevyt keittolounas että jaksaa taas jumpata!)

13-14 Shoppailua ja sosiaalista hössötystä, jonka takia väliaikaohjelma jäi multa väliin, mutta kovasti kollegat kehui että improjutut oli mukavia.

14.00 MyRide Live
14.45 Zumba Masterclass
15.30 NLP-miten jaksaa paremmin -luento
16.15 BodyBalance

17.30 suihku, vaatteiden vaihto, vähän meikkiä nassuun ja 19.00 bussilla Rantapuistoon. Tässä välissä meinas tulla kiire.

Onneksi heti aamulla saatiin Convention survival packit, joissa oli kylmägeeliä, 4 erilaista patukkaa, pullo urheilujuomaa ja vitaminoitua vettä. Tällä setillä selvisi lounaalta päivälliselle asti hienosti :)


Ihan eniten odotin mäkihyppääjä Sami Niemen vetämää Räjähtävä voima -treeniä. Valitettavasti Samille sattui joku pikku haveri eikä hän päässytkään paikalle. Treeni vedettiin kuitenkin meidän pitkänlinjan PT:n Pasi Hälikän johdolla Samin ohjeiden mukaan, mutta olisi ollut kiva nähdä se mäkihyppääjän ponnistusvoima ja päästä kyselemään tarkemmin treeneistä.

Minna Mäkelän Balletonea odotin myös sen takia, että tykkäsin tunnista ihan kamalasti kun olin töissä Elixiassa. Valitettavasti pikkusali oli niin pieni, ettei ihana tunti oikein päässyt oikeuksiinsa.

Hallilan Heidin luento olisi voinut olla pidempikin. Aiheesta olisi riittänyt puhuttavaa ja siitä olisi myös jaksanut kuunnella lisää. Työssäjaksaminen on päivänpolttava puheenaihe ihan joka alalla, mutta varsinkin liikunta-alalla ongelmia tulee monesti huomaamatta kun suuri osa työntekijöistä on nuoria ja innokkaita, työ on rakas harrastus ja selvää rajaa työn ja vapaa-ajan väliin on mahdotonta vetää.

"Pitkä matka ei uuvuta vaan kova vauhti"
Nämä on kaikki mulle tuttuja asioita, mutta niistä täytyy näköjään muistutella itseään vähän väliä. Mulle suurin kuormitustekijä on se, kun omat odotukset ei kohtaa työympäristön ja/tai asiakkaiden odotusten kanssa. Omat odotukset työssä liittyy siihen, että haluan antaa joka asiakkaalle, niin yksilö- kuin ryhmäliikuntaohjauksessakin parasta osaamistani. Se, että työympäristö kannustaa liukuhihnatyöhön, aiheuttaa mulle suuria vaikeuksia itseni kanssa. Mutta nyt se on (taas) tiedostettu, joten voin tehdä asialle jotain :)

Jep. Viikon treenitauon jälkeen oli aika hevi setti :D Hyvin meni, nautin ihan kamalasti kaikista tunneista ja harmitti, etten vieläkään osaa multiploitua. Olis ollut niin monta tuntia mitä olis ollut kiva kokeilla. Ja parhaat ohjaajat tietenkin!

Illan gaalassa palkittiin joka keskuksen Vuoden työntekijä (meillä palkinnon sai ihan ansaitusti ihana ryhmäliikuntavastaavamme Piia Ryynänen), syötiin hyvin, juotiin vähän (jotkut vähän enemmän) ja tietysti tanssittiin, ihan kuin ei muuten olisi vielä tullut liikuttua. Oli ihan huippukiva ilta ja aivan ihania ihmisiä!

Rakas mieheni haki mut kotiin siinä vaiheessa, kun muut alkoi tehdä lähtöä keskustan yöhön. Kunpa aina pystyisi tekemään yhtä fiksuja päätöksiä!

Kiitos Fysioline Fressin omistajille tämän tilaisuuden mahdollistamisesta, kiitos järjestäville tahoille upeasta tapahtumasta ja kiitos kaikille mukana olleille mahtavasta seurasta!

Uuteen viikkoon on nyt ihan uutta energiaa :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heeei kiitos vielä gym circuit-treenistä! Oli ihan huippu ja tehokas treeni! Taisinkin kiitellä jo siinä baaritiskillä juhlapaikalla.... :DD
-Anna

Johanna kirjoitti...

Kiitos Anna, kiva että olit tunnilla! Oli kiva nähdä :) Toivottavasti hyvä meno jatkui koko illan ;D