sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Lazy Sunday

Tämä laiska sunnuntai ei ole "ihanan laiska" tai "nautiskelun täyteinen vapaapäivä". Tämä on vain väsynyt ja aikaansaamaton en-vaan-jaksa-nousta-päivä.

Liikaa töitä, liikaa pohtimista ja liikaa kontrollia.

Näin on käynyt ennenkin. Kun kisat on ohi, se määrätietoinen eteenpäinpuskeminen jatkuu, vaikka päämäärää ei enää ole. Tyhjää oloa, ja tyhjää tiliä, koitan paikata tekemällä niin paljon töitä kuin mahdollista, jotta varmasti tunnen itseni tärkeäksi ja tuotteliaaksi. Ja tietysti koska mun työt vaan on niin mukavia! :)

Ensin katoaa into, sitten ruokahalu. Vähän aikaa jaksaa vaikkei huvita, mutta kun ei syö, ei ole myöskään energiaa. Looppi on valmis. Siitä on tyhmää edes valittaa kun ihan itse sen aiheutan, ja tyhmyyksissäni aina vaan uudestaan.

Sekä valmentaja että oma järki on sanoneet että kisakauden ulkopuolella pitää syödä hyvin että jaksaa. Mutta mitä jos ei tahdo? Siis jos ei vaan tee yhtään mieli ruokaa eikä pysty syömään? Sen lisäksi että ei tee mieli ruokaa, ajatus syömisestä kuvottaa. Kasva tässä sitten. Tai jaksa innostua tuosta harmaasta säästä.

Onneksi tänä viikonloppuna oli aikaa ihan vaan olla. Joskus niitä akkuja on pakko ladata. Taipumukseni tietäen oon varannut kalenteriin myös vapaita viikonloppuja, mutta aina tulee jotain mukavaa ja mielenkiintoista, kuten esim. BodyBalance-koulutus johon kuulin firman minut lähettävän :D Sitä odotan tosi innoissani, vaikka se vapaa viikonloppu meneekin sitten siinä. Kiva saada taas repertuaariin rauhallinen tunti.

Toivottavasti tämä lepäily auttaa taas löytämään edes vähän balanssia ja ens viikolla taas hymyilyttää :)

On tähänkin viikonloppuun kuulunut vähän fitnessiä. Katsoin nimittäin livelähetystä Fitness Americasta, jossa Else sijoittui hienosti 4.sijalle fitness-sarjassa, ja Elina 4.sijalle biksussa. Hienoa tytöt!

Kuva: www.facebook.com/fitnessuniverse
Ja IFBB:n junnujen MM-kisajoukkueeseen valittiin Eveliina fitnessiin ja Suvi biksuun. (linkki Bodyn juttuun) Toivottavasti sieltäkin tulee hyviä sijoituksia.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Eikä, tuliko sieltä livelähetystä. Höh, enkä tiennyt :(

Johanna kirjoitti...

Jos en olisi ollut niin lamaantunut, olisin saattanut ymmärtää mainita asiasta blogissa etukäteen. Anteeksi!

Noista kisoista tulee aina liveä tälläsestä osoitteesta:
http://fitnessuniverse.videodownloadcenter.com/