keskiviikko 9. tammikuuta 2013

SexSymbol

Tässä se nyt on, mun seksisymboli, nimittäin Studio Helmistä viime viikolla hankkimani Sexyhairin itseruskettava suihke SexSymbol Aerotan.

"Aerotan on nopeasti kuivuva, tahraamaton kokovartalospray, joka loihtii hetkessä päivettyneen ilmeen."

Aika harva tuote ihan täysin lunastaa lupauksensa, mutta tämä tekee sen. 
Nopeasti kuivuva - check! 
Tahraamaton - Check! (ellei oteta lukuun suihkun lattiaa, jonka unohdin huuhdella...) 
Kokovartalospray - Check! Voi käyttää myös kasvoille. 
Hetkessä - Check! Väri tuli heti, ei odottelua. 
Päivettynyt ilme - Check! Ei oranssi tai luonnottoman ruskea, vaan päivettynyt. 

Lisäksi Aerotan on kivan tuoksuinen ja siinä on ihan hitunen kimallusta. Ei niin, että se kimaltelisi kuin diskopallo, mutta juuri sen verran, että lopputulos ei ole mattapintainen.


Väri tulee aika kovalla paineella, toisin kuin monissa muissa ruskettavissa. Suihku on niin laaja, että vähän harmittaa se kaikki ohi suihkuava väri. Pitäisi joko kasvattaa jalkoja tai ottaa kaveri viereen ettei hippustakaan menisi haaskuun ;)Suihkutuksen jälkeen väri tasoitetaan käsin. Vaikka tuote kuivuu nopeasti, sen ehtii hyvin levittää, ja se leviääkin tosi hyvin ja tasaisesti. Mitä enemmän suihkutat, sitä tummempi väri.


Tässä sanat kertovat enemmän kuin kuva. Väri ei lähde edes heti levityksen jälkeen kädestä pelkällä vedellä, mutta saippualla lähtee ilman hinkutusta. Saippualla tai öljyllä. Poseerausöljyä ei siis tämän värin kanssa voisi käyttää.

Ensin ajattelin ettei siitä nyt niin paljon sitä väriä tullut, aika luonnollinen lopputulos, mutta yllätyin kun laitoin jalat vierekkäin...


Lopputulos oli siis todella luonnollinen, mutta ero tavalliseen talvi-ihoon on huomattava.

Vaikka tuotteen luvataan lähtevän seuraavassa pesussa, ilman saippuaa kato oli aika vähäinen. Sekin vähä mikä lähti, lähti tasaisesti laikkuja jättämättä. Bueno! Jonakin päivänä testaan, kuinka tummaksi hipiänsä saa tällä värjättyä, eli olisiko tästä lavalle asti.

Nyt ostamaan oma SexSymbol ja suihkimaan aurinkoista päivetystä kalvakalle talvipinnalle :)

--

Ei kommentteja: