lauantai 19. tammikuuta 2013

Viikko pulkassa

Taas on viikko vierähtänyt ihan supernopeasti.

Maanantaina ehdin pikaisesti töiden lomassa treenata jalkoja, tiistaina olkapäitä ja käsiä, keskiviikko meni töiden parissa ihan aamusta iltaan kuten myös torstai - siihen työpäivään onneks sisältyi myös kehonhuoltoa, lihaskuntoa ja syketreeniä ryhmäliikunnan muodossa. Ai niin, oli keskiviikkonakin jumppaa! Menin ClubHouselle ihan muissa asioissa, mutta koska siellä oli pari illan tuntia auki, ryhmäliikuntavastaava pulassa ja mulla sattui olemaan vapaata, no tottahan mä jäin ohjaamaan. Lainamusalla ja lainakengillä tuli yllättävän hyvät setit eikä tunteja tarvinnut perua :)

Vähän elättelin toiveita, että olisin kotimatkalla ehtinyt käydä Hakunilan kirjastosta hakemassa Manuela Boscon elämänkerran Ylitys, mutta en ehtinyt. Joku toinen kerta sitten.

Koko viikko on mennyt samalla kaavalla: aamulla herätys, aamupala ja menoksi, pari kolme kassia koko ajan mukana että kaikki tarvittava kulkee mukana, kurvailua paikasta toiseen ja illalla lähes suoraan nukkumaan. Eilen ehdittiin pikaisesti kauppaan juuri ennen sulkemista että oli tänään ees jotain evästä.

Tänään koulutin FAF Foundationissa (FF1) Lepuskissa 9-19. Aika pitkiä päiviä, mutta onneks sisältö on vaihtelevaa ja oppilaat (lähes) aina mukavia ja innostuneita käsiteltävistä asioista. Käytiin ensin aamupäivä teoriaa ja loppupäivästä käytännössä hapenkuljetuselimistön harjoittamista, lihaskuntoharjoittelua ja liikkuvuutta.

Käytännön harjoituksista liikkuvuus on mun lemppari. Tänään tehtiin aktiivista liikkuvuusharjoittelua ja kokeiltiin erilaisia venyttelytekniikoita. Vaikka päivä on pitkä, siinä on niin paljon asiaa, että aika loppuu joka osa-alueessa aina kesken... tai niinku että vois tehdä pidempäänkin.

Kotiin päästyä olin ihan poikki. En valita, olen ihan itse kalenterini täyttänyt, ja kaikki menot on ollut kovin mukavia. Välillä meinaa väsyttää ja uni on heikonlaista kun pelkää nukkuvansa pommiin, mutta aina on hyvä olla kun saa jonkkun homman tehtyä. Kuten tänään. Sovitut asiat tuli käytyä, ihmiset pysyivät paikalla ja hereillä. Tänä iltana voi taas kokeilla miltä tuntuu ihan vain olla.

Kun kaikki se kotiintulosähläys oli ohi, ruoka masussa ja suihkussa käytynä, Sakke toi mulle paketin - yllärilahjan - koska olen ollut "niin iloinen ja reipas vaikka on ollut raskasta." Ihanaa!

Paperit auki raps raps, ja mitä sieltä paketista paljastuikaan:


Ja jotta nautinto olisi täydellinen, paketissa oli vielä mun lempparinameja...


Ei siis leffailtaa eikä mitään tehokasta, tuottavaa tai kehittävää. Muutama pala tummaa Geishaa, pari Draculaa ja Manuelan elämää. Ihanan rento ilta ja huomenna uudella energialla akrobatiatreeniin :)


Ei kommentteja: